- 14 May 2013
- 2,405
- 2,391
- 113
Kadir'im bakıyorum yazılım gelince cihaza yüklendikçe yükleniyorsun az biraz ara verde cihaz biraz nefes alsın yahuuuu...:haha::hehhe::hopla::wow::cay:
abi zorlıyalımki en iyisi olsun hazır destek devam ediyorken şu ana kadar önemli bi sıkıntı ile karşılaşmadım eski kategorideki radyo kanallarından bağlanamadığında usb kullanıcı bölümüne atlaması devam ediyor bitek eski sıkıntı buna denk geldim fabrika ayarlarından 4.seçenekle resetlediğimizde xpaneller olduğu gibi duruyor silinmiyor tek tek silmen gerek usb bölümüne tek dosya atılınca 10 bin alıyor ekleme yapılırsa 11700 aldı fazlasını yükleyemedim düzelenlerden bazı panellerde uhd olan kanallar şimdi takılmasız oynatıyor ama gene bazı panellerde uhd olanlarda bu sıkıntı devam ediyor sanki kurcalanmış iyileştirme yapılmış yada panel sahibi izlenemiyor diye değişikliğe gitmişte olabilir ama çözünürlük aynı gözüküyor haydar ustam sen hangi panelden bahsettiğimi biliyorsun ve gene o panelde hiç kategori olmazken bu sefer vod kısmında tek başlığı listeliyor diğer yerler gene aynı boş zorlada olsa birinde kategori tekte olsa aldık şükür ama genel olarak iyi hele favori süper olmuş değer