Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Ortamda birden fazla aynı isimde kablosuz ağ varsa en düşük seviyeli olan bağlı gibi seçiliyor, aslında cihaz en yüksek sinyal seviyesine sahip ağa bağlanıyor. Burada gösterimle ilgili bir sorun var, bir sonraki yazılımda düzelmiş olacak.
@mertmertmert
http://www.next.web.tr/attachments/2018_12_11_v1754_r396_2000hd-zip.10818/ >>>> Bu yazılımı indirip zipten klasöre çıkartıp (2018_12_11_v1754_r396_2000HD.abs yazar)Fat32 ile biçimlendirilmiş usb yükleyip cihazınıza taktıgınızda usb takılı uyarısı aldıysanız ve menü güncellemeler usb 1 kısmına gelip bir altta ses tuşu ile 2018_12_11_v1754_r396_2000HD.abs bulup güncelleye bastıysanız yazılım yüklenmiştir yazılım güncellenmedi hata verdi diyorsanız kişiseldir işlem basamaklarını kontrol ediniz...
Hocam cihazı fabrika ayarlarına dön, fişini çek tekrar tak. bir daha dene eğer yinede olmazsa boot menüden yüklemeyi dene, bende ilk yüklemeye çalıştıgımda böyle bir hata almıştım ama sonra yüklenmişti. saygılar."güncelleme hatası! yüklenen dosya hatalı" uyarısı veriyor.
Hocam cihazı fabrika ayarlarına dön, fişini çek tekrar tak. bir daha dene eğer yinede olmazsa boot menüden yüklemeyi dene, bende ilk yüklemeye çalıştıgımda böyle bir hata almıştım ama sonra yüklenmişti. saygılar.
Son yazilimlar cihazlara yollandi.internetten guncelleyebilirsin"güncelleme hatası! yüklenen dosya hatalı" uyarısı veriyor.
Son yazilimlar cihazlara yollandi.internetten guncelleyebilirsin
hocam mümknse Menü >>CİHAZ BİLGİLERİ okeyleyip fotografını çekip yükleyebilirmisiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 10864
Not: Son yazılım yüklenmiyor diyorsun, yükledim diyorsunuz,v1.508 sıkıntılı diyorsunuz son yazınızda ıptv yüklenmiyor diyorsunuz , resimde hatalı dosya diyor (Bu tür hata ani internet gidip gelmelerinde olur dosya hatalı iner). Sizin hangi derdinize yönelik cevap verelim bunu belirtin ki bizlerde size elden geldiğince yardımcı olalım birazda siz yardım edin bize derdinizi tam yazın.
BEnde düzeltildi diye yazmıştım lakin ilk bölüm hariç muhafızın diğer bölümleri açılmadı şu anda da VOD bölümü sıkıntılı bir stabilire yok net hızım yüksek bir bölüm açılırken bazen diğer bölümler donuyor mantıksız veya hiç açılmıyor @DigiumNext 2000 HD Minix Internet Machina
Next 2000-HD seklinde verilen baslik cok sayida uyeyi yanilgiya goturmus olmali. Cok sayida uye uydu cihazlarıyla fazla haşır neşir degil tanimamasi gayet normal dolayisiyla baslik duzeltilir ise daha net olur dusuncesindeyim.
Benim vodlar acilmiyordu bir kac gun once acildi bugun itibariyle yine acilmiyor.
"Agam benimle dalgamı geçii"
Bu sorun bende de var saniyelik ses kesintierli oluyor uydu yada iptv izlerken hiç fark etmiyor hepsinde oluyor. Fişi çekip takınca düzeliyor ama belli bir süre sonra yine başlıyor.bu tespite katılıyorum bendede son 2 yazılımdan sonra yapmaya başlamıştı anlık 1-2 saniye gibi seste kesilmeler oluyordu elimdeki amigo mac3d cihazları denedim hem bağlı olduıkları ayrı kabloyla hemde mini 2000 nin bağlı olduğu kabloya bağlıyarak onlarda sorun yoktu adaptörden şüphelenmiştim aksi gibi santralde değişti yeni takıldı acaba dedim sıkıntılımı dostun tespitini görünce şüphelerim gitti şu an sorun yok hepsini kapattım denedim kesilme yok tekrar açtım şuan sorun çıkartmıyor tekrarladığı an tekrar deneme yapacağım emin olmak için
ama eğer başkalarındada varsa kesin orada bir sıkıntı var demektir tekrarlayacağından şüphem kalmadı