Mahir bey bazı denemeler yaptım cccamlardan bir tanesi sorun çıkartıyor buldum onu kapatınca düzeliyor zaman zaman cccam kopuyor geri geliyor kart sayısındada kararsızlıklar var değişiyor rakam yazarsam şimdi millet şoka girebilir yazmıyorum dahada ilginci ben son 2 yazılımı geç yüklemiştim eskilerden kullanıyordum ara ara değiştiririm v1599 21-11-2017 yi yükledim ileri geri sarma ilave edilen yazılım daha öncede 2018 yazılımlarından birini kullanıyordum onlardada aynı sorun var onu farkettim yani son 2 yazılımdan öncekilerdede var bu sorun benim farketmemem o cccamı kapalı tutmam ne zaman açtım o zaman farkettim bu sorunu tesadüf diyelim bu arada cccam 9. sırada hani eskiden 10 tane yükleyince çihazı çökertmiştik ya sonradan düzelttiler belki hala kalıntıları kalmış olabilir cccam çoğaldıkça çökmese bile cihaz sapıtıyor olabilir bu şekilde tepki veriyor belki bilmiyorum ama ilk sıralardada bazı camlarda bazen kapalı olup bazen açık olanlarda var onlar sürekli açık olduğu halde sıkıntı çıkmıyor camlardaki gidip gelmelerden olsa bunlardada yapması lazım ama yapmıyor tek denemediğim 9.sıradakini ilk sıralara girip bakmam yaparsa bazı cccamlar etki ediyor diyebilirim yapmazsa yukarda yazdığım geçerli coğaldıkça çökmese bile sıkıntı çıkartması olasılığı deneyince buraya ekleme yapıcam bilgiyi
Detaylar için teşekkürler. Bahsettiğiniz cccam hesabında fake kartlar geliyor olabilir, kart sayısı ve tutarsızlıklarda buna işaret ediyor. Cccam hesap bilgilerini girerken en altta Hop Seviyesi var bunu olabildiğince düşük seçip (1, 2 yada 3, en fazla 5) stabil gelen kartları kullanmakta fayda var.