Cihaz serverında 280 ulusal kanal ,58 de yerel kanal var ayrıca paketler halinde yabancı kanallar var. (Iptv tuşu > sat tuşu >usb kişisel altından seçmeli halde )
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Next in kullanıcı geri dönüşlerine bu kadar çabuk cevap verebilmesi gerçekten çök güzel..Bu bizlerin pek alışık olmadığı bir avantaj.Bunun için teşekkür ederim..Benim sorunum ise Repeater kullanımı ile ilgili..Cihazın Kablosuz bağlantı ile kullanımında Ağ menzil genişletici (Repeater) den gelen daha güçlü olan sinyale bağlanmıyor.Uzak ve zayıf olan ana modem sinyaline bağlanmaktan bir türlü vazgeçmiyor. TP-Link in RE200 (Versiyon 1 ) diye bir ürününü kullanıyorum.Repeater olarak değilde Access Point olarak tanımlayın önerileri işime gelmiyor. Benzer sorun yaşayan var mıdır? Çözüm bulduysa paylaşabilir mi? Saygı ve sevgiler..
sevgili mucro diger vodlarda sikinti yok demissiniz maalesef benim cihazda tum vodlar acilmiyor, eski yazilimlara dondum vs yaptim banamisin demedi, tekrar son yazilimi yukledim hala vodlar acilmiyor ben sorun etmekden vazgectim zaten izlemeye zamanim olmuyor. Tabiki izleyenler icin mutlaka iyilestirilmesi gerekir.@Digium Cihazın VOD bölümünde Muhafız The Protector Görünüyor ama tıklayınca açılmıyor diğer Vodlarda sıkıntı yok sizde de öyle mi düzeltirlir umarım.
- Bazı Xtream hesaplarındaki bağlantı problemi düzeltildi. Sorun yaşadığınız hesap varsa lütfen bildirin.
- Yetişkin içerikler kapatıldığında (kanal listesinde yeşil ikon varsa) Xtream hesapları içinde otomatik kapatma eklendi.
- Kablosuz internet bağlantısı düzenlendi.
- Youtube da bazen oynatılamayan içerikler düzeltildi.
- Yetişkin kanalları gizleme düzenlendi.
- Radyo arkaplanına Next&NextStar logosu eklendi.
- PowerVU kütüphanesi güncellendi.
- AFN (9E 11804 V 27500) Radyo kanalları düzeltildi.
- İnternet bağlantısı olmadığında IKS üzerinden açılan kanalların renginin değişmesi kapatıldı.
- Seçili VOD kategorisi başlığa eklendi.
kanal listesi ekrandayken alt sağ 2. Sıradaki kayıt tuşuna basın ve gelen şifreye 1234 girin (değiştirebilirsiniz) liste üstündeki sağdaki led yeşil olur cihaz aile modundadır açmak için aynı işlemi tekrarlayın led kırmızı olur ve yetişkin içerikler geri gelir..Son yazılımı yükledim ama playboy da içerik engellendi yazıyor giriş yapmıyor internet bağlantım mevcut ip tv ye girebiliyorum yetişkin içerikler gösterilsin de açık sorun nedir acaba.
@Digium Cihazın VOD bölümünde Muhafız The Protector Görünüyor ama tıklayınca açılmıyor diğer Vodlarda sıkıntı yok sizde de öyle mi düzeltirlir umarım.
Süpersin kardeşim şu an açılıyor teşekkür ederim ilgin için..Şimdi?