Hayırlı olsun
--------------------
Hayırlı olsun
--------------------
ben aldım
Hayırlı olsun
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
ben aldım
ufak tefek ? :kasi: Yazilimini Hic Yeniledinmi ? :kasi:Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum gayet iyi ufak tefek yazılım eksiklikleri var ahkus75
Bende kaç ay önce nextin markasına güvenerek bu cihazı aldım ama pek doğru seçim olduğunu düşünmiyorum.
1-Kanal tarama ve taşıma bölümünde haddinden fazla sorun var ki arkadaşlar söylemişler.Bazı kanallar taradıktan sonra kanal listesinde yok.Kanalları taşımak çok zor ve bazen nerden nereye gittiğini anlamıyorsun.Bazı kanallarda taşıdıktan sonra başka kanal gösteriyor.(Show TV'yi taşıdım ama TRT4K gösteriyor.)
2-Kanalları taşıdıktan sonra hep ilk kanala dönüyor.
3-Şifreli kanal açma systemi haftada kaç gün kesiliyor.
4-SD görüntü kalitesi aynı çipseti kullanan cihazlardan daha az.(örneğin SpyBox ve ya iStar)
5-Çözünürlük bazen cihazı açtığımda 720p'ye düşüyor.
6-Bide eğer olursa tarama sonunda eski cihazlar gibi kaç yeni kanal bulundu kısmı eklensin.
7-Tarama bölmümüne "Tüm TP ve şebeke arama" ikisi bir arada olsun.
Bunların hepsi yazılım sorunu ve umarım ki gelecekte hepsi düzeltilir.Nextin desteğine kaç yıl güvendim ve hala güveniyorum.
Çok teşekkürler.
Son yazılımdan sonra miracast uygulaması silindi. Benim eski lcd için çok önemli program. Nasıl geri getirebilirim. Saygılarımla
cihazin oyle bir imkani oldugunu sanmiyorummerhabalar bu bu ciyaza bilgisayarımdan nasıl bağlantı kurabilirim. son yazılımdan olsa gerek google playdan uygulama aratmak istediğimde beni ana memu ekranına atıyor aynı sorun tavşan uygulamasın dada var tavşan uygulamasında video çözünürlüğü görünmüyor.