Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Arkadaşlar Astra 19 da 10 adet 4K kanal var 8 i açık ben ilk defa bu yayınları izleyebiliyorum , gerçekten harika, ayrıca Next 4K da Nes TV uygulaması ile akıllı telefondan TV kanalları izlenebiliyor ve Telefon üzerinden cihazın tüm fonksiyonları kumanda edilebiliyor , şimdi cihazın özelliklerini keşfetmeye çalışıyorum. NEXT 4K yı çok SEVDİM, uygulama resimlerini mesajım yetersiz olduğu için burada paylaşamadım.
ustalar kolay gelsin öncelikle cihazı kullnmaya basladım ıp tv yükledim çalışıyor cccam yükledim çalısıyor emu ile sıkıntım var idman tv acamadım yazılacak yeri buldum olmadı bu cihaz tabanında oscam çalışıyor powervu destegi gelirmi acaba birde cihazda netten key yukleme bölümü yok herhalde bulamadım next destekte cihazın bölümünde güncel sofcam yazıyor ilgili sayfaya geçince hangisi yüklenecek belli degil ilginize şimdiden tşk ederim
Arkadaşım sizin LNB ve anten ayarlarında bir sorun olmasın, diseq lerde ve kalitesiz kablolarda da bu tip sorunlar çıkabiliyor. Astra 19 da bulunan kanal sayısı aşağıda.
Yıllardır 400 civarında kanal alıyorum zaten, doğuya gidildikçe çanak çapının arttırılması lazım. Anlatmak istediğim aynı lnb aynı kablo aynı çanak sadece kutuları karşılaştırdım. Machina 3D 4K'dan daha fazla kanal buldu. Bu forumda olanlar sadece batıda yaşamıyor. Doğuda yaşayan va Astra için deli olan insanlar bir frekans için MTI yüksek kazanç lnb alıyor, lnb sadece 250 tl. O yüzden kutunun tuner kalitesi bizim için çok önemlidir
Arkadaşım sizin LNB ve anten ayarlarında bir sorun olmasın, diseq lerde ve kalitesiz kablolarda da bu tip sorunlar çıkabiliyor. Astra 19 da bulunan kanal sayısı aşağıda.
Yıllardır 400 civarında kanal alıyorum zaten, doğuya gidildikçe çanak çapının arttırılması lazım. Anlatmak istediğim aynı lnb aynı kablo aynı çanak sadece kutuları karşılaştırdım. Machina 3D 4K'dan daha fazla kanal buldu. Bu forumda olanlar sadece batıda yaşamıyor. Doğuda yaşayan va Astra için deli olan insanlar bir frekans için MTI yüksek kazanç lnb alıyor, lnb sadece 250 tl. O yüzden kutunun tuner kalitesi bizim için çok önemlidir
Dostum cihazda kör tarama olması lazım sil kanalları öyle tarama yap