Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Cihaz ilk geldiğinde bende de CCcam kayıtları siliniyordu, sonra düşük sinyal sorununu farkettim, hemen orjinal adaptör çıkış voltajını kontrol ettim biraz düşük olduğunu gözlemledim, 12 Volt 1.5A lik (büyük) kaliteli adaptörle değiştirdim. Bu sorunlar düzeldi.Kullanabileciğiniz Adaptör 12 Volt 2A veya 3A de olabilir, Evet cihazda eksiler var ama zaman içinde verilen yeni yazılımlarla daha stabil olacağını düşünüyorum.
ORJİNAL ADAPTÖRÜ ZATEN 12V 1.5A DEĞİLMİ. SİZ KAÇLIK AMPERLE DEĞİŞTİRDİNİZ, ARADAKİ FARKI YAZABİLİRMİSİNİZ. ACABA BU VOLTAJDAN DOLAYI KANAL GEÇİŞLERİNDE BAZEN CIZIRTARAK GEÇİYOR. BİRDE TUNER ÇEKİM GÜCÜNE ETKİSİ OLUR MU TEŞEKKÜRLER
--------------------
Cihaz ilk geldiğinde bende de CCcam kayıtları siliniyordu, sonra düşük sinyal sorununu farkettim, hemen orjinal adaptör çıkış voltajını kontrol ettim biraz düşük olduğunu gözlemledim, 12 Volt 1.5A lik (büyük) kaliteli adaptörle değiştirdim. Bu sorunlar düzeldi.Kullanabileciğiniz Adaptör 12 Volt 2A veya 3A de olabilir, Evet cihazda eksiler var ama zaman içinde verilen yeni yazılımlarla daha stabil olacağını düşünüyorum.
ORJİNAL ADAPTÖRÜ ZATEN 12V 1.5A DEĞİLMİ. SİZ KAÇLIK AMPERLE DEĞİŞTİRDİNİZ, ARADAKİ FARKI YAZABİLİRMİSİNİZ. ACABA BU VOLTAJDAN DOLAYI KANAL GEÇİŞLERİNDE BAZEN CIZIRTARAK GEÇİYOR. BİRDE TUNER ÇEKİM GÜCÜNE ETKİSİ OLUR MU TEŞEKKÜRLER
Orjinal Adaptörün üzerinde yazan 12Volt 1.5A ama yüke binince voltaj düşüyor bu adaptör 1A bile zor verir, dikkatlice bakarsanız benim satın aldığım Gerçek 1,5A , orjinal adaptörün mainboard unun neredeyse 3 katı büyüklükte, 3 TL yede adaptör var 25 TL yede adaptör var. Evet Adaptörü değiştirince sinyal kayıpları düzeldi, Kanal geçişlerinde herhangi bir sorun yok. Güç kaynağı (Power Suply çok önemli) Önemli olan Satın alacağınız adaptörün kaliteli ve topraklı olması. 1.5A, 2A, 3A olabilir.Amperin yüksek olması sorun teşkil etmez, cihaz gerektiği kadar akımı çeker.
internet üzerinden almayın ,yerinde ürünü görerek satın almanızı tavsiye ederim. Bilgisayar malzemesi satan yerlerde, veya bulunduğunuz yerde elektronik pasajı varsa muhtemelen bulabilirsiniz.Siz satın alırken aldığınız üründe belirttiğim özelliklere dikkat edin, eğer mümkünse deneyerek ,test ederek satın alın. Kolay gelsin.
police1206
Guncelledikden sonra mutlaka fabika ayarlaina sifila.Bendede oyleydi hatta 10 sn. kadar suruyodu sifiladikdan sonra 1-2 sn. geciyor hemde bir uydudan digerine.