Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Biraz önce Fox tvde Fatih Portakal ile ana haber başlayacaktı ekran dondu kaldı 2-3 sanıye sonrası şifreli kanal ibaresi çıktı.Türksat 90 lık anten Next YE999 Dörtlü Gold Lnb var bu olay cihazı ilk aldığım zaman yapmıştı şimdi uzun zaman sonra tekrar etti.
Next 2000 alan ve kullanan arkadaşlar cihazı kötülemeden kullanmayı öğrenelim bircok arakadaşımızın temel şikayeti donma ve hd olmayan kanalların hd görünmesi.1 lnp olayı başlıca sorun 10.15.tl lik lnp kullanan arkadaşlar bu konuyu unutmasınlar .2 kalitesiz kablo dış ve ic iletken tellerin bakır olmasında görüntü kalitesinin arttığını göreceksiniz.3 kablo uzunluğu ve antenin carpık paslı olması bu konuları araştırılmasında fayda var...
Buda bendeki değerler 2 tane cihaz denedim birini hala kullanmaktayım hiçbir uyarı almadım sıkıntısız izliyorum
diğerini teslim ettim 4lü lnb de çanak ayarsız olduğundan sıkıntı yaşandı elden geçirildi şu ana kadar sıkıntı yaşanmadı
türksat 90 merkezi sistem
fox hd S 91 Q 84
kanal a hd S 90 Q 74
kanal a sd S 93 Q 74
tv8 hd S 92 Q 80
tv8 sd S 92 Q 76-73 arası oynuyor
tvnet sd S 91 Q 81
tvnet hd S 91 Q 82
kanal 7 hd S 93 Q 75
kanal 7 sd S 93 Q 75
forumlardan topladığım diğer kullanıcıların değerleri uyarı alanlar
110 luk offset çanak TÜRKSAT a ayarlı
Tvnet S 95 Q 65
Kanal A S 96 Q 65
Ülke S 96 Q 68
bir diğeri
Tek kablo
Lnb next
Çanak 120 cm
Next motor
Tv 8 s 95 Q 70
Kanal 7 s 90 Q 70
bir diğeri daha
Lnb tekli goldmaster
90 lık 2 adet çanak hotbird ve turksata ayarlı
Tv8 S 96 Q 73
Tvnet S 95 Q 61
Kanal A S 94 Q 56
Fox S 96 Q 63
Ülke S 96 Q 66
haydar1966 Sayın ustam ustalığın dillere destan.hani bir ata sözü vardır oğlu olayana oğlan dövmesi kolaygelir derlerya bu işin latifesi şimdiki next 2000 dahil machinalarla alakalı amigo puls haric hic bir sorun yaşamadım yukarıdaki öneriyi öyle yazdım ben cıraklılığımla ustamı kırmamışımdır inşallah.saygılar ustam....
Next amigo kullanıyorum,berbat bir cihaz.Next tavsiye etmiyorum.Free cccam sürekli takılıyor,cihazda yüklü iptv kanalları berbat kalitede,youtube bir defa izlemedim,görüntü çok kalitesiz,sözde yüksek çözünürlükte,cihaz çok ısınıyor,üzerindeki yazılar silindi,wifi bir senede bozuldu[/QUOTE
Amigo berbat bir cihaz diyorsunuz ...Düşüncenize saygı duymakla beraber katılamıyorum kaldıki arkadaş machina serilerini soruyor siz farklı bir yorum yapıyorsunuz.
Bu forumda Amigo kullanan arkadaşlar genelde bahsettiğiniz sıkıntılardan degilde son güncel tandberg vb özellikleri istiyor bence cihazınızla ilgili bölümü bi araştırın.
Arkadaşlar cihazı aldım next 2000 machina yı şimdi ne yüklemem lazım neler yapmaşıyım