next 2000 mini hd kanal editörü var mı ? kanalları hangi proğramla editleyeceğiz.
Şimdilik öyle bir program mevcut değildir Doktor üstada yazarım eğer varsa koyarız FORUMUMUZA...
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
next 2000 mini hd kanal editörü var mı ? kanalları hangi proğramla editleyeceğiz.
Daha önce şifreli kanal hakkında burada Fox Tv kanalının fotosunu yayınlamıştım amacım cihazı kötülemek değil sadece sorun olduğu zaman buraya yazma gereğini düşünüyorum...Bu akşam yine FOX HD kanalında haberleri izlerken şifreli kanal uyarıcı çıktı hemde yarım saat içersinde aynı kanalda 3 defa oldu şu ana kadar bu kanal haricinde diğer kanallarda böyle bir şey olmadı.Şifreli kanal uyarısında donup kalıyor uzun süre bekledim bakalım ne olucak diye bu sefer şifreli uyarı ve görüntü siyah ekran oldu başka kanala geçtim tekrar Fox tv,ye döndüğümde normal yayına döndü.
- IPTV kanal değiştirmek için sayısal tuş desteği eklendi.
- CCcam 10 farklı hesap kullanımda resetleme sorunu düzeltildi.
- YouTube Live eklendi (korumalı içeriklerde çalışmaz)
- Çoklu LNB kullanımında görülen şifreli kanal mesajı ile ilgili bug düzeltildi.
- Elektrik kesilip geldiğinde WI-FI otomatik bağlantı eklendi.
- IPTV stabilizasyonu yapıldı.
- @doktor'a teşekkürler
Cihazı resetlemek zorundamıyım yazılımı yükledikten sonra? Kanal listem silinmedi. Güncel özellikler geldi. Kanal listem için fabrika ayarına almak istemedim.Kanal listemi yedekleyip, fabrika ayarına aldıktan sonra mı resetleyeyim yoksa devam edeyim mi böyle kullanmaya.
Sezgin ben gerek MACHİNAYA gereksede 2000 e her yazılım yükledikten sonra muhakkak 1 nolu seçenek ile reset yaparım.! İsteyen yapmaz kullanıcının kendi isteğine bağlıdır...