Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
merak etme hocam ev müstakil ve lnb tekli markası next yeni aldım çanak çatıda ve 120 lik 20 tane uydu ekli hepside güzel çekiyor cihazda sorun arayın bence WESELAMTekli LNB de mi oluyor dedin kardeşim.! Çanak çatıdamı.? Yoksa sizin balkonunuzda falanmı.? Eğer çatıda ise sizin haberiniz olmadan bir başka daire sahibi bir uyducu getirip sizin tekli lnb yi çıkarıp 2 li yada diğer çoklu lnb lerle değiştirmiş olabilirmi.? Ben uyducu olduğum için bu tür durumlarla çok sık karşılaşıyorum adamcağızın haberi bile yok sanıyor sadece kendisi kullanıyor.! Yukarı çıkınca kendisi bile şaşırıyor duruma.! Yok eğer sizin dairenize ait bir yerde ise o zaman bizde ona göre fikir yürütürüz.!
selam sezgin yazdığım kanalların sinyal ve kalite seviyelerini yazarmısın kaçlık çanak var motorlumu sabitmi şehir gibi haydar ustamda görsün bu işin uzmanı seviyeler ne olmalı düşüncelerini paylaşacaktır umarım diğer arkadaşlarda yazsınlartek lnb türksat ve 7e kullanıyorum. Hiç böyle bi uyarı vermedi. Bende sorun yok.
selam sezgin yazdığım kanalların sinyal ve kalite seviyelerini yazarmısın kaçlık çanak var motorlumu sabitmi şehir gibi haydar ustamda görsün bu işin uzmanı seviyeler ne olmalı düşüncelerini paylaşacaktır umarım diğer arkadaşlarda yazsınlar
Tv8
Tvnet
Kanal A
Fox
Ülke
sd ve hd olarak
merak etme hocam ev müstakil ve lnb tekli markası next yeni aldım çanak çatıda ve 120 lik 20 tane uydu ekli hepside güzel çekiyor cihazda sorun arayın bence WESELAM
Toplam kablo uzunluğum 20 Metre civarı. 90lık çanak. Adana/Karaisalı.
Bende herhangi bir uyarı yok. Tekli LNB ile. Sıkıntısız herşey.
TV 8 HD:
Sinyal: 92
Kalite: 77
TV8 SD:
Siyan: 91
Kalite 74
Tv Net HD:
Kalite: 73
TvNet SD:
Kanal A HD:
Sinyal: 93
Kanal A SD:
Sinyal: 93
Kalite: 74
Fox HD:
Kalite: 86
Fox SD
Sinyal: 91
Kalite: 83
Ülte TV HD-SD:
Kalite: 80
Burada sadece bir tespit yapacağım.
bir diğer konuda önce cihaza aşırı yüklenen bir arkadaşım vardı iki uydu ful tarandı 4000 ip kanalı yüklendi cccam yüklendi ve cihaza kast edercesine en agır şartlarda kullanıldı ve 9 server yükleyip fresharede açınca cihaz kendini korumaya aldı...
derken bi abimiz bu durumdan haber edildi
ve benzer işler aynen tekrarlandı o cihazda aynı sonuca vardı ve aynı usul ile geri döndürüldü.
Şimdi bu iki arkadaşımızda bunu niye yaptı ? Bu kişiler tester değildi next le gönül bağı vardı sadece ve bu testi kendileri için yapmadılar (kim kendine zarar vereceğini bile bile zarar verirki)birileri için yaptılar o birileri de bu yapılanları takdir ediyor gerektiği yerde eleştiriyor gerektiği yerde teşekkürüde borç biliyor.
Sevgi ve Saygıyla
Herkes görmüyor çünkü siliyorsun
Tartışma denilen birşey varr üyeleri küçük gördüğünü demek istiyorsun bu hareketinle ben ne haşa küfür etti. Ne hakaret neden siliyorsun yazımı tartışmaktan kaçma bence ilk mesajından bana diyorsunki git çanağına bak lnb değiştirmiş olabilirler bu dalga geçmektir bu üslubla forumu boşaltırsın ve nextten soğutursun
Burda tartışıyoruz sana ne oluyor be adam ?Sen tatlı canını sıkma Haydar ustam,
ben bu arkadaşın yazısını daha ilk okuduğumda senin yardım çabalarını takip edip seni takdir ettim ama
gel gör ki asıl yardım edilen seni hepimizin gözleri önünde linç ediyor çok yazık...
Burda tartışıyoruz sana ne oluyor be adam ?
Asıl ben özür dilerimTamam kardeşim sen haklısın özür diliyorum...
Asıl ben özür dilerim
Hatayı cihazda ara dediğim için hasta denildi bana lanet olsunki bu cihazı aldım