- 3 Kas 2016
- 122
- 16
- 18
daha dün taktım 1 saat kurcaladım.iptv geçiş hızı son derece iyi ve hızlı.
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
daha dün taktım 1 saat kurcaladım.iptv geçiş hızı son derece iyi ve hızlı.
sarı renk olanlar freesharede olan kanallar türksatta freesharede olan kanal yok hotbirth olmasın sen sistemini kontrol et türksattan başka çanak vardır mutlaka yoksa mümkün değil bu dediğinarkadaşlar
cihazı taktım 2000 civarı kanal vardı.
bende sadece Türksat var ama sarı yazılı yabancı kanallarıda izleyebiliyorum.
şimdi bu hizmeti cihazmı veriyor.
nezaman güzel izlenir bir kanal görsem.tıkladığım zaman şifreli kanal diyor.
sadece 1 saat kurcalama fırsatım oldu.
bazılarındada sinyal yok diyor.sanırım sadece Türksat çanağım olduğu için öyle diyor.
bu işlerde henüz çömezim forumu inceleyerek artık bişeyler kapacağım.
konuya gelince fox tv vb... kanalların hiçbirisinde öyle bir sorunla karşılaşmadım.
Anıl kardeş birşey dikkatimi çekti sizdeki sinyal lerin tam tersi benim makinada yani S .70 Q 100 bu neden olabilir ve normalmidir saygılar
Anıl kardeş birşey dikkatimi çekti sizdeki sinyal lerin tam tersi benim makinada yani S .70 Q 100 bu neden olabilir ve normalmidir saygılar
sarı renk olanlar freesharede olan kanallar türksatta freesharede olan kanal yok hotbirth olmasın sen sistemini kontrol et türksattan başka çanak vardır mutlaka yoksa mümkün değil bu dediğin
merkezi sistemde hitbirt de var
ozaman cccam damı yükletmiş eleman.
freeshare dediğiniz şifresiz kanalmı hiç anlamıyorum bu işten.
Bende yeni sipariş vermiştim kargoda bekliyor.Yarın kargodan alıp keyfime bakicam.
Cihazım bugün geldi elime ulaştı ve yeni yazılımı yükledim cihaz gerçekten çok güzel hızlı. Cihazda bir durum var paylaşayım buda kanal isimleri.. mesela TV2 kanalı teve2 oldu, shop90 da tv8,5 oldu bu kanalları transporterden tarattım değişmedi güncelleme yapınca da değişmedi, elimle tekrar yazmak durumunda kaldım bu kanal isimleri konusunu dikkatinize çekerim inşallah düzeltilebilecek bir durumdur herkese hayırlı olsun yeni yazılım iyi akşamlar..
Pip,Pap,Pat eklense güzel olur machina da var.