- 6 Kas 2016
- 101
- 29
- 28
emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkürler..
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
yazılımı usb ile yükleyemedim.tarif edermisiniz?
sayın haydar ustacım bu yazılımdada kayıt sorunu düzeltilmemiş.daha önce yazmıştım kayıt bitiminde cihaz kendini kapatmıyor diye.sizde denemiştiniz.sizden istirhamım bu konuyu lütfen yetkili kimse bildirirseniz çok memnun olurum.selamlar.
haydar ustam daha önce siteye yazmıştım cihaz kayıt yaptıktan sonra kapanması ggerekirken kapanmayıp yayına devam ediyor diye.sizde denemiştiniz doğrudur kapanmıyor diye yazdınız.bu yeni verilen yazılımdada kayıt sorunu devam ediyor.sizden istirhamım yetkili kişiye bu sorunu iletirseniz çok memnun olurum.selamlar.
haydar1966 ustam 18 tarihli yazılımı usb den güncellenecek bölümde dosya yok 3 defa denedim aynı hata vermektedir saygılarımla
IPTV kanal değiştirmek için sayısal tuş desteği eklendi.
Doğru sayısal giriyorum ama mesela 11 basıyorum yine aynı kanalda kalıyor 11 e geçmiyor.
--------------------
iptv de
Yarın internetten güncellemeye eklenecek.Öncelikle yeni yazılım desteği için emeği geçenlere teşekkür ederim.
Yazılımı internetten yükleme desteği ne zaman geleceği hakkında bilgi var mı acaba?
İyi çalışmalar...
kanal listesi ekranda iken çalışıyor girdiğin sayısal değere gidiyor sadece kanal değişme yok o kanala geçiş yapsa idi iyi olurdu
A.Kadir bence şansınızı fazla zorlamayın derim IP tv ile Ccamı hiç kimse birbirine karıştırmasın.! İnternet hızlarını hesaba katmıyorsun galiba.!
haydar ustam şans zorlamayla ne alakası var ben fikrimi söyledim ayrıca net hızıylada kanal sayısal değere gitmesininde alakası yok kanalı izlerken listeden kanal seçip OK basmayla kanal değişimiyle aynı bence bu machinada vardı sanki geçiş yapıyordu yarın bakıcam doğrumu hatırlıyorum yanlışmı önceki yazılımdada olabilir geri dönüş yapıcam size ustam.
madem şans zorlama dediniz bende diyorumki ilk duyuruda 1 milyon kapasite dendi hala forumda duruyor açıklama çıkınca cihaz 1000 ile çıktı sonra 4000 oldu 7500 panel var yükseltilirse iyi olur dedim yapmazlarsada hiç önemlide değil ustam ben foruma fikrimi yazdım karar yazılımı yapan ekibin ne verirlerse onu kullanıcaz bunda şüphe yok zaten
ayrıca pm attım size ustam işin ehli olarak fikrinizi bilmek isterim saygılarımla
A.Kadir'im anlaşılan beni yanlış anlamışın istersen bu cihaza verilen tüm yazılımları yükle hiç ama hiç fark etmez öyle bir şey söz konusu hiç bir zaman olmadı.! Fikirler her zaman iyidir ama IP-tv de bence o iş olmaz kolay kolay ama bence isterseniz DOKTOR civanıma yaz özelden.! Hatta fikirlerin varsa cihazla ilgili onları bile yaz makul olan ne varsa muhakkak eklenir merak etme kardeşim.( Sonuçta bende fikrimi yazdım kardeşim inşaallah kusura bakmazsın.) Pm ne aynen cevap verdim kardeşim iyi geceler dilerim.