Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Eski cihazların hiçbiri yerini tutmaz bende Next Machina3D var hala çok güzel çalışıyor süper cihazoscam var diye aldım, bugun sipariş verdim umarım mini 2000 hd den Ekli dosyayı görüntüle 13826 daha iyidir.
Klasik 2000 serisi mavi menüden sonra biraz karmaşık gelebilir. Alışınca gayet iyi.oscam var diye aldım, bugun sipariş verdim umarım mini 2000 hd den daha iyidir.
Şu an piyasanın fiyat performans olarak en iyisi. 2024 de yeni çıkacak farklı ürünler 2500-3500 lira arasında olacak
Klasik 2000 serisi mavi menüden sonra biraz karmaşık gelebilir. Alışınca gayet iyi.
merhaba,Klasik 2000 serisi mavi menüden sonra biraz karmaşık gelebilir. Alışınca gayet iyi.
192.168.1.XXX yazarsan arayüze ulaşırsın.
eger :8888 de eklersen oscam arayüz açılıyor.
Herhangi bir kanal üzerinde info tuşuna bas, sağ köşede görünen cihazın ip numarası, onunla. Web arayüzüne erişebilirsiniz, ip adresinin sonuna :8888 eklerseniz oscam arayüzüne ulaşırsınız.merhaba,
192.168.1.xxx:8888
ile oscam arayüzünüe uölaştım,
ana WEB interface'nerden ulasırım?
ustam oscam uygulamasına girilecek cccam satırlarını usb cfg dosyasıyla mı yoksa cccam to oscam donuşturek mi hangisinden yuklersek daha verimli.
yada bunlarla uraşmayıp buldumuz cccam oscam içine satırlarını kopyala yapıştır yontemiyle mi mantıklı.
Ben cccam to oscam convert edip atıyordum ama oscam güncellendi, ve artık kendisi bir yerden çekiyor cccam dosyasını. Burada hayırlı olsun yeni cihazınız.
SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben cccam to oscam convert edip atıyordum ama oscam güncellendi, ve artık kendisi bir yerden çekiyor cccam dosyasını. Burada hayırlı olsun yeni cihazınız.
Kullanıcı adı root ve şifre boş dene, Yada sifreyede root yaz.webinterface e ulasıorum 192.168.1.3 imiş cihazın evdeki IPsi
cihazın hdd sine ulasmak için firezilla gibi ftp uygulaması yukledim..
ama bu IP ile ulaşamıyorum kullancıı adı şifre filan mı var veya Port no nedir acaba?
Kullanıcı adı root ve şifre boş dene, Yada sifreyede root yaz.
Ziya62 Arkadaşım Cihaziniz Hayırlı olsun güle güle kullanın nasıl cihazdan memnun kaldınız mı donma takılma yapıyormu
Çok geçmiş olsun üzüldüm anneler çok kıymetlidirteşkkürederim,cihaza gelince şimdilik bir olumsuzluk yaşamadım,ilerliyen gunlerde bakalım
menüyü öremek tam manasıyla kulanmak biraz zaman alacak gibi.
bugunlerde cihaza pek vaktim kalmıyo yaşlı annem var duştu kolunu kırdı onunla ilgilenmek zorundayım.
Kullanıcı adı root ve şifre boş dene, Yada sifreyede root yaz.