xtream ile ip tv izlemek istediğimizde vod kısmında film ismi arattığımızda ismi çok doğru yazmama rağmen serverdeki filmlerin hiç birisini bulmuyıor yani filtrelemiyor
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Lütfen firma su donma olayına bir çare bulsun. Cihaz zaman zaman donup kalıyor. Prizden çekip takmadan çalışmıyor .
Donma sorunu var parti yada adaptör bazlı olabilir fakat var bu sıkıntı.Hiç öyle bir sorun yaşamadım.
Adaptörle ilgili bir sorun olabilir.
Cihazı sıfırladınızmı ?
Bence donma sorunu haricinde herşeyi güzel. Free server de olsa harika olurGüncel Turksat piconları cihazda yuklu mu geliyor ?
WIFI Sİ nasıl ?
IPTV nasıl calısıyor ?
Görüntü kalitesi nasıl
Kanal geçişleri hızlı mı ?
Aşağıdaki gibi deneyin,selamü aleyküm arkadaşlar next innova k uydu alısı aldım xtream hesabımı giremiyorum+yardımcı olurmusunuz+++ + sunucu 1 ++++sunucu url=htttp:// şeklinde yazıyorum+++kullanıcı adı ++giriyorum+++şifreyi+++giriyorum+++default user agent+++DEFAULT DENEDİM OLMADI+USER DENEDİM OLMADI+++KULLANICI ARACISI NE DEMEK ONU ANLAMADIM 8080 Mİ OLACAK++++YAPAMIYORUM++++lütfen YARDIMCI OLURMUSUNUZ SAYGILAR HÜRMETLER
hocam sağolun ben anlamadım elimdeki bilgileri nasıl gireceğim pass şifremi benim elimdeki şifre anlayamadım hocam telefonum eski tip ekran görüntüsü atamıyorumAşağıdaki gibi deneyin,
Url: next.web:8080
User: Next
Pass: Web
SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi