Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Yeni Next INNOVA 4K Hybrid Uydu Alıcı

hallederiz

0
Üye
8 Ara 2011
11
0
1
denizli
xtream ile ip tv izlemek istediğimizde vod kısmında film ismi arattığımızda ismi çok doğru yazmama rağmen serverdeki filmlerin hiç birisini bulmuyıor yani filtrelemiyor

erenlerli

0
Üye
15 May 2017
8
0
1
Lütfen firma su donma olayına bir çare bulsun. Cihaz zaman zaman donup kalıyor. Prizden çekip takmadan çalışmıyor .

EROL KAPTAN

0
Machina3D VIPClup
28 Şub 2012
118
7
18
Merhaba Arkadaşlar Next INNOVA 4K Hybrit bu cihazda hala can sıkıntısı hale gelen donmalar son yazılımlarla duzelmedı mı ? İş DONAMIMSAL mı yoksa YAZILIMSAL mı ? Bende bugun sipariş verdim ?

EROL KAPTAN

0
Machina3D VIPClup
28 Şub 2012
118
7
18
Güncel Turksat piconları cihazda yuklu mu geliyor ?
WIFI Sİ nasıl ?
IPTV nasıl calısıyor ?
Görüntü kalitesi nasıl
Kanal geçişleri hızlı mı ?

EROL KAPTAN

0
Machina3D VIPClup
28 Şub 2012
118
7
18
Bu Cihaz cıktıgı gunden bugune hangı eksı olan kısımlar duzeltıldı neler yenılendı bilgisi olan var mı ?

EROL KAPTAN

0
Machina3D VIPClup
28 Şub 2012
118
7
18
İnsallah detaylı analızlerım vakıt buldukca olacak lakın DONMA sorunu var oldugu tespit edilmiş hala devam ediyorsa DONANIMSAL olursa bu sorun sıkıntı beım ıcınde bakalım bugun yarın INNOVA NEXT ım gelecek bende de olacak mı ? Yeni Serilerde bu olacak mı DONMA kılıtlenme sorunu !

EROL KAPTAN

0
Machina3D VIPClup
28 Şub 2012
118
7
18
NEXT INNOVA 4 K 02.11.2023 SAAT: 20.00 İtibariyle tarafıma ulaştı ilk ön izlenimlerim ;

- Cihazın açılış hızı kanal geçiş hızı iyi ..
- Octagon sf 8008 twın tuner kanal data sıstem bılgısını usb ye kopyalayıp bu cıhaza aktarabılıyorsunuz lakin cihaz belırlı sure sonra ayarlar kurulum ag ayarlarına ımlec ustunde oldugu halde gırmıyor.Reset atmanız gerekecek ..
- Mutlaka yazılımdan sonra fabrıka ayarlarına donun kendı uydu ayarlarınızı taratarak yapınız..
- Donma ve kıtlenme 02/11 saat 20.00 ye gore 4-5 saat acık kaldı sorun yaşamadım..
- Octagon cihazını sankı klonlanmıs gıbı geldı bana menuler hemen hemen aynı işlevli..
- Genel ıtıbarıyle goruntu kalıtesı ıyı ..
- tv kumandanızı ınnova kumandasına tanıtabılıyorsunuz ve boylece tek kumanda kullanıyorsunuz..

Mutfakta yer alan bu uydu cıhazı burada kullanılacak cıhaz ıcın ıdeal ..
- IPTV Performansı cok ıyı
- WIFı Sİ ıyı cekıyor gomulu oldugu halde ...
- Reset atmanız gerekırse kolay atılabılıyor ..

uyguladıkca yazarım..

Quantum34

New member
Üye
3 Kas 2023
2
1
3
Bende bucihazdan aldimuydu kisminda sorun var galiba ekran yarim cikiyor turksat harici uydu eklenmiyo az sat astra 4.8 gibi frekans dogru olmasina ragmen kanal cikmiyor herkes te ayni sorunmu var acaba fabrika ayarlarına gectim durum ayni uydu eklenmiyor

tural183

New member
Üye
9 Kas 2023
1
0
1
Merhaba

Ben Azerbaycan-dan yaziyorum. Ben de bu cihazi satin aldim ve uzerinde 1 yillik free iptv vardir.
Lakin orda olan kanallarin bir kismi calismiyor. Calisan kanallarinda goruntu kalitesi cok asagi.

Ben nasil Dreamstar cihazlarinda bulunan FreeIPtv uygulamasini bu cihaza yaza bilirim ?

IKS server ne ise yarar ve nasil aktiv edilir ?

NEXT40020D2

New member
Üye
12 Ağu 2022
28
3
3
selamü aleyküm arkadaşlar next innova 4k uydu alısı aldım ELİMDEKİ XTREAM IPTV hesabımı giremiyorum+yardımcı olurmusunuz+++ + sunucu 1
sunucu url==htttp:// şeklinde BENDEKİ XC.. yazıyorum
kullanıcı adı ++bendeki verileni giriyorum
şifreyi+++giriyorum
default user agent===BU SATIRI ANLAMADIM+++DEFAULT DENEDİM OLMADI+USER DENEDİM OLMADI+++
KULLANICI ARACISI=== NE DEMEK ONU ANLAMADIM 8080 Mİ OLACAK++VEYA BAŞKA BİR ŞEYMİ
YAPAMIYORUM+lütfen YARDIMCI OLURMUSUNUZ SAYGILAR HÜRMETLER YARDIM BEKLİYORUM
BENDEKİ NEXT İNNOVA 4K EKRANI YAZDIM

Son düzenleme:

A.Bozoğlu

0
Üye
4 Şub 2012
631
801
93
selamü aleyküm arkadaşlar next innova k uydu alısı aldım xtream hesabımı giremiyorum+yardımcı olurmusunuz+++ + sunucu 1 ++++sunucu url=htttp:// şeklinde yazıyorum+++kullanıcı adı ++giriyorum+++şifreyi+++giriyorum+++default user agent+++DEFAULT DENEDİM OLMADI+USER DENEDİM OLMADI+++KULLANICI ARACISI NE DEMEK ONU ANLAMADIM 8080 Mİ OLACAK++++YAPAMIYORUM++++lütfen YARDIMCI OLURMUSUNUZ SAYGILAR HÜRMETLER
Aşağıdaki gibi deneyin,

Url: next.web:8080
User: Next
Pass: Web

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NEXT40020D2

New member
Üye
12 Ağu 2022
28
3
3
Aşağıdaki gibi deneyin,

Url: next.web:8080
User: Next
Pass: Web

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam sağolun ben anlamadım elimdeki bilgileri nasıl gireceğim pass şifremi benim elimdeki şifre anlayamadım hocam telefonum eski tip ekran görüntüsü atamıyorum

NEXT40020D2

New member
Üye
12 Ağu 2022
28
3
3
ekran görüntüsüde atamıyorum şuan elimde eski tip telefon var bir şekilde ekran görüntüsü atıp yardım bekliyeceğiz artık
sunucu url==
kullanıcı adı==
şifre===
default user agent=============default yazıyor(BURAYI ANLAMADIM
KULLANICI ARACISI============NE OLACAK 8080 Mİ USER Mİ
GİRİŞ OKEY====
BENDEKİ NEXT İNNOVA 4K XTREAM SATIRLARI EKRANDA BU ŞEKİL

Son düzenleme: