USB güncllemesi USB taktığınızda aktif olur. Takmışsanız (bu sorun bende de var) USB nizin başlığı arızalıdır.Biraz oynatın USB yi ışığı yanınca bırakın cihaz tanıyacaktır.
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Evet olur.
Usb bellek FAT32 biçimledirilmiş olsun ve kéy dosyasını klasör içinden çıkartınız içinde sadece kéy.db dosyası olsun başka bir şey olmasın..Güncelleme modunu kéy.db seçerek başlat deyiniz bir iki saniye içinde cihaz dosyayı yükleyecek ve resetlenip yeniden başlayacaktır.
sayın karbon,sinema aksıyon sofcan dosyasını yükledim açmadı acaba türksatan taşındımı ondanmı açmadı daha önce hiç böyle sorunla karşılaşmıyordum her zaman açıyordu .
Evet Türksat uydusunda yayınları sonlandı.
http://www.next.web.tr/showpost.php?p=28196&postcount=264
Next Minix HD Usb Bellek ile Softcam Dosyası giriş yapılamıyor
eror 404 yazıyor
404 - Üzgünüz Aradığınız Sayfa Bulunamıyor !
Aradığınız Sayfa Bulunamıyor Yöneticiler Tarafından Silinmiş yada Hiç Var Olmamış Olabilir Diğer Seçenekleri Denemeye Ne Dersiniz
Forum Ana Sayfasına Dönebilirsiniz Haydi Dön
Yada Aramanızı Genişleterek Kapsamlı Bir Arama yapabilirsiniz Arama olmadı ustam
hayır gerekmiyor internet sadece ip tv ,newcamd ve cccam dosyalarında gerekli.Not:key db dosyasınında ara sıra yenilenmesi gerekir.bu soft cam dosyasını izlemek için internet gerekiyormuydu?? hiç bilmedim için???