- 22 Eki 2011
- 7,176
- 2,451
- 113
Mİnİx hd black softcam dosyasini gÖrmÜyor yardim
Bu topikte yazan yönlendirmeleri dikkatle okuyun ve uygulayın, gerekirse başka bir bellek ile deneyiniz..
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Mİnİx hd black softcam dosyasini gÖrmÜyor yardim
Hocam iyi günler rustavi2 kanalı için minix hd .db dosyasını yüklemem yeterli mi? Yoksa direk şifresini bulup biss key kısmına yazarsam çözer mi?
Bunlara rağmen çözmedi hocam emu da aktif ama neden böyle oldu ki?
Üstadım ben buradaki resimde olduğu gibi yapıyorum fakat 2. resimde güncellmeme dosyası kısmındaki seçenekte. " dosya yok " seçeneği var sadece onu yapmadan usb den güncellemeyi başlatsak olur mu ..
Selamlar ;
İsterseniz ilk önce usb belleğinizi cihazdan Menü - Kayıt & Mediya oynatıcısı - HDD Bilgilisi kısmında iken Sarı tuşa basarak formatlayın ilk önce ve daha usb bellek içinde sadece kéy.db dosyası olacak şekilde tekrar deneyiniz..
karbon hocam cihazım next minix ilk çıkanlardan sanırım (mafsallı, cx,hd değil). cihaza en son uydudan güncelleme yaparak yazılım yüklemiştim,ve şu anda uydudan yeni yazılım bulunamıyor uyarısı aldım.. cihaza hellas bulsat kanallarını izleyebilmek için key dosyası yüklemeye çalıştığımda usb yi taktığımda key.db dosyasını görmüyor. önceki konularda "ucurum666" kullanıcısında olduğu gibi olup usb sürücüden kaynaklı bir problem olabilir diye farklı usb bellek, ayrıca SD&USB adapter ile dahi denedim ancak hiçbir şekilde key dosyasını yükleyemedim. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.