Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Değerli Next Destek Nebu TV,Next Forum Yöneticileri!
Değerli Arkadaşlar!
Çok eski Next 8000 X CAM PLUS kullanıcısı olarak LCD TV ler çıktıktan sonra malum kablo kirliliğinden kurtulmak için NET MİNİX HD PEMBE uydu alıcısı aldım.
Değerli Karbon Kardeşim!Emekli bir okul müdürü olarak sizden bir istirhamım olacak yardımcı olursanız sevinirim bunu ancak sizler çözersiniz:"1-Next Minix HD Pembe makina ile İP TV yi nasıl seyredebilirim?Bunun yazılımı yokmu?Nex Arge Eylül ayında 10 gün sonra çıkacak demiş hiçbir gelişme yok.Ben Next Servise telefon ettim yok öyle birşey diyorlar.Next ürettiği makinalalarla böylemi ilgileniyor.Sat müşterinin elinde patlasın gitsin,bir daha ilgilenme...SIĞARMI DÜRÜST BİR ÜRETİCİ FİRMAYA BÖYLE BİR UYGULAMA???
2-Makinada buket yapma şansımız varmı,bu makina tv arkasında çok ısınıyor çaresi nedir?
3-******** lar gibi neden hızlı değil?Çinliler dreamboxu böyle seri yapıyorda Next te Güney Korelilerle çalışıyor madem onlardan daha iyi bir uydu alıcısı yapamıyor mu?Makina çok hantal bu sorun çözülemezmi?
4-Nebu TV Avcılardan bizzat gidip WİFİ için RALİNK 5700 müdür nedir kablosuz bağlanma cihazını aldım cihaz kablosuz bağlanmıyor.Hayret kendi ürettikleri aparatla bile çalışmıyor olmaz böyle şey sorunu çözemediğimden yine lcd tv arkasından kablolar salkım saçak görünüyor kablo ile bağlantıyı zor sağladım.Neye yaradı öyleyse next minix hd pembe...Keşke ******** HD alsaydım bu kadar uğraşmazdım.Gitti boşa next minix hd ye verdiğim paralar bilsem merkezin cihazı geri alacağını götürür Sultanbeyli' de fabrikasına iade eder alırım paramı vallahi olmaz böyle dandik cihaz....
Cevabi yardımlarınızı bekliyorum.Sevgi ve saygılarımla...Başarılarınızın devamını dilerim.....
Değerli Karbon Arkadaşım!Next Minix HD Pembe makinalar için İP TV yazılımları ne zaman verilecek ondan haber bekliyoruz.Asi takdirde bu next minixler hiçbir işe yaramıyor.Boşuna verdik onca parayı İlk çıktığında kablo kirliliği nedeniyle büyük sevinçle almıştım Beko bayiine özel getirtmiştim.300 TL ye mal oldu bana.Yazık oldu parama boşa gitti.Ne bileyim bir işe yaramayacağını...Keşke ******** HD yada Vu Duo alsaydım.CEBİT Fuarında gördüm arkasında Koreliler var makina konuşuyor be kardeşim.Yok yok makinada.Bizde Next Arge nin keyfi gelecek diye çok bekleriz daha.....