Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
iyi günler bende next minix hd pembe uydu alıcısı var bu cihazın son yazılımında bazı sorunlar var galiba mesela pvr kayıt yapmıyor daha önceki yazılımda yapıyordu birde beklenen ıptv yazılımı hala gelmedi kolay gelsin
Arkadaslar bende de yeni yazilimi yukledim fakat usb ile yukle kisminda yazilar beyaz yerine gri renk oldu o bolum kumandadan es geciyor orasinin tekrar aktif hale gelmesi icin ne yapmaliyim acaba ?selamlar sayglilar herkeze
Bu güncellemeden sonra ekranda donma vs çeşitli sorunlar yaşayanlar var mı ?
En son yüklediğim güncellemeden sonra (versiyona eve gidince bakabileceğim) açılış ekranında bozukluklar, açıldıktan sonra görüntü ve sesde anlık ve hızlı kesiklikler oluyor. kapatım tekrar açınca çoğu zaman düzeliyor.
son verilen 9.11.2012 key db ben yeni yükledim.fakat yüklemeden önce izlediğim kanallar şimdi açmıyor açılan da 2 dakika sonra şifreleniyor. görüntüde çok sık donup yarım dakika sonra tekrar geliyor. acaba acaba yazılımda mı bir hata var, yoksa herkes aynı sorunu yaşıyor mu. çözüm önerisi ve yorum yapanlara şimdiden teşekkürler.
selam hocam.kanallar 13 derecedeki HBO COMEDY-HBO 2-MİNİMİNİ-ABSAT DA ENCYCLO-MANGAS-CİNE FX. VE DAHA BİRÇOK KANAL . hep iyilik ve iyilerle karşılaşın.
27/09 yazilimi butun paketler sorunsuz calisirken csat paketi donarak aciliyor serverle alakali degil acaba csat paketini en iyi uyumlu yazilim hangisi ccamda tsk