- 22 Eki 2011
- 7,176
- 2,451
- 113
sayin Karbon,
Bu bilgilerin girilmesi next ye 18000 hd icin de gecerlimi?
tesekkürler
Evet,aynı işlemler NextStar YE-18000 HD CX ve Next YE-18500+.plus/Next YE-20000HD modelleri içinde geçerlidir.
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
sayin Karbon,
Bu bilgilerin girilmesi next ye 18000 hd icin de gecerlimi?
tesekkürler
Karbon teşekkür ederim.
bir sorum olacak bu server yada paylaşım ne zamana kadar geçerli bilgin var mı?
Kolay gelsin.
Allah Razı Olsun Karbon Kardeşim!Başarılarınızın devamını dilerim,Çok Sağolun.....Birde NEXT MİNİX HD de kanal sıralamasını yapamıyorum izin vermiyor,örneğin Tek Rumeli TV 125 ten 12 lere nasıl alırım.Yani gönlüme göre nasıl sıralarım hiç bir yerde bu bilgiyi bulamadım.Resimli olarak anlatabilirmisiniz?Çok teşekkürler.....Bu makinada ******** ta olan Buket Sıralaması,RRS Haberler,Açılış Logosu değiştirme,picon koyma,Birde Madem cihaz LİNUX Yazılımını destekliyor neden ******** HD de olan İP TV olayı bunda yok?Olabilirmi???????
ben iki hafta önce uydudan güncelleme yaptım bu vermiş olduğunuz dosya aynı dosyamı. birde güncelleme yaptıktan sonra ntv ve trt hd deki maçlara şifre girmeye başladı ,son uydudan güncelleme yapmadan önce izliyebiliyordum. bunun sebebi nedir .
Her yazılımdan sonra Emu'nun ve diğer uygulamaların ( Free Share - güncel kéy dosyası ) aktif hale getirilmesi gerekmektedir.
arkadaşım bu söylediklerini nasıl yapabilirim ayrıca benim internet bağlantım yok ama daha önce internet bağlantısı olmadan izliyebiliyordum bahsettiğim kanalları
Senelik cccam nedir?