URL :cccam.dyndns.tv
Kullanıcı Adı : mach13
Kullanıcı Şifresi : mach14
Cccam Port : 7777
şu bilgileri girmeyecekmiyiz yani? girmeyeceksek bu değerler nereden alınıyor. uydudan güncellemede yaptım fakat youtube bölümü yine görünmedi. bağlanmada hata diyor sürekli. birde dhcp yi açık yaptığımız ekranda alt alta çeşitli rakamlar yazıyor. bunlarıniçinden DNS Alternate nin karşısında rakam yok 000.000.000.000 yazıyor. kusura bakmayın biraz bilgisizim bu konuda soru üstüne soru sormak zorunda kalıyorum.
DHCP açık işlemi cihazın modemden otomatik olarak IP almasını sağlamaktadır,eğer bu seçeneği kapalı yaparsanız cihaza kendiniz bir IP tanımlamanız gerekmektedir.DNS kısmı boş olması,daha doğrusu değer yazmaması şu aşamada sizi etkileyen bir etken değil. ( bu işlemlerin sonunda modeminizi tekrar resetleyiniz ve yeni IP almasını sağlayınız)
Uydu üzerinden güncelleme işlemi sonucunda cihazınızın Versiyon NO 118 oldu ise Youtube bölümüne ulaşabilmeniz gerekir.
server ile ilgili ise ;
1 mesajda verdiğim değerler örnek olarak verilmiş değerlerdir,zaten en altta da bunu not olarak yazdım,
Server diye tabir ettiğimiz bilgiler (kullanıcı adı,port,şifre,url) ücretli olan bir uygulamadırve server satın aldığınız yerin size vereceği bilgilerdir.
Server çalışma mantığı ile ilgili detay bilgilere linkten ulaşabilirsiniz.
Kart paylaşımı ( card sharing ) ne demek ? Nasıl kullanılır ?
Bu model için çok yakında ücretsiz server desteği verilmiş olan yazılım sunulacaktır,forumumuzu takip etmeye devam ediniz, yazılımlar çıktığı an da buradan duyurulacaktır.