Merhaba Next.web.tr Misafiri! Forum Sitemize Hoşgeldin.

Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.

or Kayıt ol

Next Innova 4K V1.06.52 (28.06.2024)

fx777

New member
Üye
19 Eki 2024
7
1
3
sıradan 4k yayın gosteren bir cihaz çok eksta bir şey beklemeyin cccam (oscam ) benim bekletimi karşılamadı, ıptv oynatmada sıkıntı yok.
IPTV 'de bütün m3u dosyalarını oynatabiliyor musunuz ? özellikle içinde TS uzantılı olnaları ? bende çalışmıyor. Hiremco 'nun bir alt versiyon işlemcili makinası TS uzantılı dosyaları oynatabiliyorken hem de..

kandemir61

0
Üye
1 Eyl 2012
22
2
3
Next İnnovaya dışardan cccam kuruyoruz daha önce sıkıntı yoktu son zamanlarda bi dünya free server gelmeye başladı vede donuyor.kendi cccam serverimiz görünmüyor

Musa24

0
Özel Üye
4 Eki 2016
312
296
63
Adana
Next İnnovaya dışardan cccam kuruyoruz daha önce sıkıntı yoktu son zamanlarda bi dünya free server gelmeye başladı vede donuyor.kendi cccam serverimiz görünmüyor
Oscam arayüzüne web tarayıcıdan gir, confige gir altlarda Cccam.cfg yazan bölüme gel enabla yazan yeri disable olarak değiştir kaydet,
Kendi satırlarınıda oscam.server e göre düzenle files/oscam.servere ekle oscam yeniden başlatıp o şekilde bir dene işe yarayacak mı

Ermiş

New member
Üye
24 Kas 2024
15
4
3
60
Bu arada yanlış anlaşılmasın, herhangi bir cihazı karalamak yada eleştirmek için yazmadım, her marka ve her cihazla ilgili mutlaka memnuniyetsiz durumlar vardır, bu memnuniyetsizlik leri genelleştirip sorunu genel bir sorun gibi yansıtmak dogru değil, yukarıda ismi geçen tüm modeller bana göre farklı harika özelliklere sahip güzel cihazlar, ama 1800tl bandına satılan bir cihaz bu özelliklerde bir cihaz bulmak kolayda değil, sıradan basit denilebilecek cihazlarla nerdeyse aynı fiyata değerli bir cihaz olduğunu söylemeye çalıştım
Bu düşünce lerine katılıyorum Musa 24 bu niteliklere sahip bir cihazı bu fiyata bulman mümkün değil. Her şey den önce made in turkey

DOST_6080

0
Üye
4 Şub 2015
4,960
15,673
113
60
TüRKİYE CUMHURİYETİ
next innova için usb den yükleme yapabilceginiz cccam iks dosyanız .
C: url port kulladı şifre

serverları gir usb kopyala menü kurulum Cam ayarlarını okeyle THCAM Paylaşım ayarlarını okeyle kumandadan 1 tuşuna bas connected yazan aktiftir.

Tıkla> cccam.iks