slm arkadaşlar ciyaz cok donuyor hic mehmundegılim
Bende bu cihazı kulaniyorum kesinlikle sorun yok
Oscam default olarak kulan sorun kalmaz
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
slm arkadaşlar ciyaz cok donuyor hic mehmundegılim
OSCam server desteği dediğiniz otomatik çekilen ccam hesaplar, kullanılan oscama ait bir özellik günlük test veren bir cccam server sitesini cccam.cfg bölümüne yazarsanız cihaz her açıldıgında yada oscam her yeniden başlatıldığında günlük test ccam alır, otomatik olarak yükklenmese dahi bu siteleri kendinizde ekleyip süresiz olarak günlük test ccamlar alıp kullanmasını saglarsınız, bu desteğin süreyle ilgili bir durumu yokNext innova4K da oscam server desteği ne zamana kadar olacak cuhazı yeni alanlar icin
Teşekkürler ustaOSCam server desteği dediğiniz otomatik çekilen ccam hesaplar, kullanılan oscama ait bir özellik günlük test veren bir cccam server sitesini cccam.cfg bölümüne yazarsanız cihaz her açıldıgında yada oscam her yeniden başlatıldığında günlük test ccam alır, otomatik olarak yükklenmese dahi bu siteleri kendinizde ekleyip süresiz olarak günlük test ccamlar alıp kullanmasını saglarsınız, bu desteğin süreyle ilgili bir durumu yok
Next oscam nasıl açılıyorNext innova4K da oscam server desteği ne zamana kadar olacak cuhazı yeni alanlar icin
Next innova oscam nasıl açılıyorBende bu cihazı kulaniyorum kesinlikle sorun yok
Oscam default olarak kulan sorun kalmaz
Kuruluma girip 6363 tuşlayınca cam ayarları menüsü aktif olur, cam ayarlarına girdiğinizde thcam,oscam,oscam default seceneklerini görebilirsinizNext innova oscam nasıl açılıyor
IPTV 'de bütün m3u dosyalarını oynatabiliyor musunuz ? özellikle içinde TS uzantılı olnaları ? bende çalışmıyor. Hiremco 'nun bir alt versiyon işlemcili makinası TS uzantılı dosyaları oynatabiliyorken hem de..sıradan 4k yayın gosteren bir cihaz çok eksta bir şey beklemeyin cccam (oscam ) benim bekletimi karşılamadı, ıptv oynatmada sıkıntı yok.
Oscam arayüzüne web tarayıcıdan gir, confige gir altlarda Cccam.cfg yazan bölüme gel enabla yazan yeri disable olarak değiştir kaydet,Next İnnovaya dışardan cccam kuruyoruz daha önce sıkıntı yoktu son zamanlarda bi dünya free server gelmeye başladı vede donuyor.kendi cccam serverimiz görünmüyor
Bu düşünce lerine katılıyorum Musa 24 bu niteliklere sahip bir cihazı bu fiyata bulman mümkün değil. Her şey den önce made in turkeyBu arada yanlış anlaşılmasın, herhangi bir cihazı karalamak yada eleştirmek için yazmadım, her marka ve her cihazla ilgili mutlaka memnuniyetsiz durumlar vardır, bu memnuniyetsizlik leri genelleştirip sorunu genel bir sorun gibi yansıtmak dogru değil, yukarıda ismi geçen tüm modeller bana göre farklı harika özelliklere sahip güzel cihazlar, ama 1800tl bandına satılan bir cihaz bu özelliklerde bir cihaz bulmak kolayda değil, sıradan basit denilebilecek cihazlarla nerdeyse aynı fiyata değerli bir cihaz olduğunu söylemeye çalıştım
İks yurtdışı için çalışacağı söylendi.Bu cihazda ıks var mı