- 25 Şub 2015
- 158
- 127
- 43
Nihayat bende yeniledim 101.42 kuruş karşılığında altaki linkte hepsi mevcut
Teknik Servis Hizmetleri Sayfa 3
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Hayırlı olsun. Turksat ve astra 19.2 csatlar açılıyor mu.Nihayat bende yeniledim 101.42 kuruş karşılığında altaki linkte hepsi mevcut
iks yenileme işlemi nasıl yaptınız. Kargo ücreti falan diyor sitede. Bu işlem için kargoya gerek varmı ki?Açık csat ve sky dsm takılmasız donmasız açık
cihaz 2053 ise eğer ıks değil phoenix yeniliyorsuniks yenileme işlemi nasıl yaptınız. Kargo ücreti falan diyor sitede. Bu işlem için kargoya gerek varmı ki?
Benim cihazım next2000hd fta. Sanırım sizin cihazınızla benimki farklı. Yine de yanıtınız için teşekkür ederim.sepete ekle diyorsun sepete ekledikten mail adresi ve kullanıcı adı giriyorsun sonra satın al diyorsun kartla ödemeyi yapıyorsun ödemeyi yaptıktan sonra mail adresine kod gönderiyor gönderdiği kodu ağ ayarlarında phoenik aktivasyon yazan yere kaydediyorsun mavi tuşla kaydet yapıyorsun daha sonra cihazın fişini çakartıp takıyorsun 365 günlük kullanım süren başlamış oluyo zaten phoenik yazan yerde görürsün
yok ben o uyarıyı 2053 için yaptımBenim cihazım next2000hd fta. Sanırım sizin cihazınızla benimki farklı. Yine de yanıtınız için teşekkür ederim.
seninki iksBenim cihazım next2000hd fta. Sanırım sizin cihazınızla benimki farklı. Yine de yanıtınız için teşekkür ederim.
An itibariyle TURKSAT'taki belgesel kanallarını açamıyorum. Sorun bende mi yoksa genel bir sorun mu var?
Kapandı malesef artık açılmıyor hiçbiriKolay gelsin. Phoenix dahil hepsi aktif ama turksat sinema ve belgesel kanallarının hiçbiri açılmıyor. (Online key güncellemesi de yaptım.)
teşekkürlerKapandı malesef artık açılmıyor hiçbiri
Gerçekten açıldı mı evde yokum bakamıyorum?Kanallar açılmış haberiniz olsun...