2000hd serisi ile 2053 free serveri farklı, bu sebeple açmıyor, evde next64 ve İnternet machinada var, 2000hd serisinde iks Server var, 2053'te ise phoenix (vanilla) Server mevcut.Next 2000 hd türksat f×x grubu açmıyor bende
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
2000hd serisi ile 2053 free serveri farklı, bu sebeple açmıyor, evde next64 ve İnternet machinada var, 2000hd serisinde iks Server var, 2053'te ise phoenix (vanilla) Server mevcut.Next 2000 hd türksat f×x grubu açmıyor bende
Açılıyor ama stabil değil sürekli donuyor next 2053 de arada şifre giriyor ama sanki daha az oluyordu.2053 te açılmayan filbox ve history kanal next 64 ve 2071 de açılıyor.
Server farkı, 2053 phoenix (vanilla) diğerleri iks server mevcut. 2053 te stalker aşırı kasıyor 2071de çok stabilize. Farklılıklar var doğrudur. Free serverde 2053 iptv ve yazılım desteğinde 2071 bana göre.Açılıyor ama stabil değil sürekli donuyor next 2053 de arada şifre giriyor ama sanki daha az oluyordu.
next yazılım sitesine gir ordan next 2053 ü bul sayfaya gir eskiden yeniye tüm yazılımı var yazılımı en güncel yazılımı indir en üsttedir sonra rardan çıkar ve boşbi usb ye at yazılımı sonra cihaza tak cihazda usb güncelleme nenüsünü bul ordan usb deki yazılıma tıkla güncellemeyi başlat iki dakika içinde güncelleme biter son yazılım burdada var next 2053 bölümünde olması lazım
internet güncelleme hatası alıyorum. kablo takıp denemedim, manuel olarak ssid girip kablosuz ağ bağlantısı denedim. bağlı mı değil mi onu da anlamıyorum. kablolu bağlantı mı gerekiyor?
Astrada malum kanallar açılıyor mu ona göre cihazı alacağım.
maxler dahil mi ? Ayrıca görüntü kalitesi ve iptv performansı nasıl? Teşekkürler.usb wifi satın almanız gerekli yada ethernet girişi ile internete bağlanmalı
açıyor