Cevap için teşekkürler
1 saattir test ediyorum o dediğiniz paneli kopma yok https olayı zaten halledildi sorun yok her kafadan bi ses çıkıyor böylemi sorunları hallettireceksiniz mümkün değil bilesiniz kopma takılma cihazla yazılımla alakalı bir durum değil serverle ve netle alakalıdır benim netim 100 mgbit mümkün değil diye bişey yoktur siz 100 mgbit olunca sürekli nete bağlı kaldığınızımı sanıyorsunuz haberiniz bile olmaz anlık kopmalar olur düşüşler olur olurda olur
Hiç takılma istemiyorsanız uydudan izlemek için abone olun sorun ortadan kalkar
Bunları polemik olsun diye yazmadım verilen cevaplarada karşılık verilmeyecektir
Cihazda baska sorun varsa onları ilgili birimlere iletin daha önce linkler verildi iyi seyirler
Kardeşim net de sorun varsa neden öncesi izliyorduk.. ayrıca kıytırık Vestel Tv'de hiç kopma olmuyor da WiFi ile bağlı birde... Next kablo ile bağlı iken kopacak ve siz diyeceksiniz ki internet te... Hangi akla mantığa uygun bu.. ayrıca uyducuyum ben 15 yılı geçti.. bilmeyenler inanır buna.... Next yazılım ile çözmesi gerekir.. zaten next cihazda olduğunu biliyor ki bir haftada 3 yazılım verdi