Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
[email protected]
Soru ve sorunlarımızı mail yoluyla bildirelim
Aynen burda boş boş şeyler yazmayın[email protected]
Soru ve sorunlarımızı mail yoluyla bildirelim
Aynen burda boş boş şeyler yazmayın
htt p : // www . nextdestek.com
senin de mi kanallalr gittiyazılım mı veriyosunuz napıyosunuz anlamıyorum...yazılımı yukluyoruz.uydu kanalı yok diye yazı çıkıyor...nasıl iş bu arkadaş yaaaa
aynen... nasıl iş anlamıyorum.... böyle olacaksa vermesinler yazılım falan... uğraşıcakmıyız sürekli biz böyle...şsenin de mi kanallalr gitti
yapacak birsey yok benim de 6 uydu vardı gitti dünden beri uğraşıyorum giden gittiaynen... nasıl iş anlamıyorum.... böyle olacaksa vermesinler yazılım falan... uğraşıcakmıyız sürekli biz böyle...ş
böyle saçmalık olmaz...yazılım verılıyor..yukluyoruz ne uydu kalıyor ne frekans kalıyo...anlamadım...evet
yapacak birsey yok benim de 6 uydu vardı gitti dünden beri uğraşıyorum giden gitti
ben yedek aldım ama 4 numarayla fabrika ayarını döndüm
Başka bir hata yapıyorsun demekki...ben 4 numarayla fabrika ayarını yazılım atmadan ve yazılım attıktan sonra da yapıyorum sonra da yedek aldığım kanal listesini yüklüyorumben yedek aldım ama 4 numarayla fabrika ayarını döndüm
sizde kanal ad koruması açık miBaşka bir hata yapıyorsun demekki...ben 4 numarayla fabrika ayarını yazılım atmadan ve yazılım attıktan sonra da yapıyorum sonra da yedek aldığım kanal listesini yüklüyorum
Hayırsizde sizde kanal ad koruması açık mi
o zaman eksik birşey ve yanlış birsey de yok giden gitti artık önümüzdeki yazılımlara bakacağiz