- 17 Tem 2018
- 139
- 111
- 43
Çalışıyor şu ancihazın FREE cccamı çalışıyormu
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Çalışıyor şu ancihazın FREE cccamı çalışıyormu
süperonline mi internetiniz?Arkadaslar benim next 2000 hd daha once guncelliyordu..ama simdi güncelleme yapmiyor..neden olabilir?internet sorunsuz..guncelleme gerwksiz diyor..
Cihaz internetine eklenmesi çok mu zor ?Bunun için hafıza kartı okuyucusuna ihtiyacınız var 5-10 TL aralığında bulabilirsiniz.
Ana yazılım değil test yazılım başlıkta belirtildiği gibi.Cihaz internetine eklenmesi çok mu zor ?
Verilen yazılımların çoğu test değilimi zaten ?Ana yazılım değil test yazılım başlıkta belirtildiği gibi.
Sayın yöneticiler
Yazılımı cihaz internet yükleme kısmına eklermisiniz ltf
Usb ye atamıyorum pc yok cep var
Yada cepten indirip cihaza atabilirmiyiz
Yardım ltf teşekkürler
Hayir ttnet..usb den güncelledim ama..süperonline mi internetiniz?
Yeni yazılım internet üzerinden guncellendiginde kayıtlı olan Xpanel ıptv bilgileri siliniyor mu ustalar...
Hiçbişey silinmiyorYeni yazılım internet üzerinden guncellendiginde kayıtlı olan Xpanel ıptv bilgileri siliniyor mu ustalar...
başka usb ile dene bazen görmeyebiliyor..Usb hatasi var 2 güncelleme öncesi usb okuyodu şimdi boş dosya cikiyor
Konunun başında yazılım dosyası var pc indir. Zip ten çıkar. İçindeki dosyayı usb at. Usb yi cihaza tak. Menü yazılım güncelleme kısmına gel. Usb ile güncelle seç. Usb attığın dosyayı seç. Başlat. Gerisi gelir.Next machina hd 2000 aldim..ywni uyeyim..ama ywni yazilimi yükleyemedim..usb den nasil yüklemem gerwkiyor?
Bu tarz yorumlari fazlasiyla gormeye basladik, sorun kesinlikle cihazda degil bunu net soyleyebilirim, bir ara ucretli serverim vardi ayni sey banada olmustu, sonunda server suresinin bittigini ogrendim, sonra gunun incileri yani suresi her an bitecek serverleri yukleyince malum hata verdi.Son yazılımdan sonra ücretli iptv ye bağlanırken xpanel bağlantı hatası alıyorum bağlandıktan sonra kanal değiştirirken tekrar gidiyor.kapat aç yaparken düzeliyor.kanal değiştirmeyince saatlerce gitmiyor.
SM-J600G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ben serveri telefonumda izlerken cihaz üzerinden izleyemiyorum.1yıldan fazladır izlerken yeni oldu bu sorunBu tarz yorumlari fazlasiyla gormeye basladik, sorun kesinlikle cihazda degil bunu net soyleyebilirim, bir ara ucretli serverim vardi ayni sey banada olmustu, sonunda server suresinin bittigini ogrendim, sonra gunun incileri yani suresi her an bitecek serverleri yukleyince malum hata verdi.
Sizin durumunuza acikcasi aklima soyle bir sey geliyor bu ucretli server satan kisiler ayni serveri acaba kac kisiye satiyor ayni serveri cok fazla kisi kullanma durumunda donmalar olur ama hata vermesi biraz sikintili durum gibi; ucretli server almayi bende dusunuyorum ama sizin gibi hata verecek ise beni tedirgin ediyor.