Türkvod veya vavoo eklebilirmi diye ben bir ara sormuştum ustalara cihazın flaşının yetersiz oldugunu kaldıramayacagını söylediler.
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Cihaz için bence en önemli özeliklerden biri olur. Teknik olarak mümkünse dikkate alınmasını umuyoruz.turkvood gelse
Sizde çıkmaması normaldir xtream panele bilgi girmeyince çalışmaz. Test etmek istersen alttaki linki incele resimli bilgiyi oku sonuca ulaşırsın.Arkadaşlar X Panel 1,2,3 adresler var tıkladığım zaman X Panel bağlantı hatası çıkıyor xpaneller boş çıkıyor neden acaba arkadaşınki gibi çıkmıyor
Hava durumu düzelmesi neden yeni yazılımı yükledim yine olmadı
bizler onlarında kıymetini bilemedik Ve hala özür bile dileyemedik)
İlk olarak güncelleme çok güzel olmuş Vod ve Epg gayet güzel ,hava durumu düzelmiş durumda ,cihaz her güncellemede daha iyi hale geliyor. Bunda zerre emeği geçenlere teşekkürü borç bilirim...Biz kıymete biliriz őzur de dileriz ancak kendilerde birazolsun üyelere karşı üslubuna dikkat etmeliler.sonuçta burası bir forum kimse azarlanmayi haketmiyor.
FREE olduğu için.Free ip tv deki Fransa grubunda bein sport max 4 var donuyor neden acaba
Ahmet adi ustunde free ip ustelik tek kanal donuyormus, milletin parali iptv leri donuyor benim hepsinde donma var, yani sen cok iyisin.Free ip tv deki Fransa grubunda bein sport max 4 var donuyor neden acaba