Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
merhaba
ben bugün aldım, turksat 3a/4a seçip kanal yüklüyorum, trt sışındaki tüm kanallar şifreli ve çoğu kanal yok
ne yapmalıyım acaba__
Kumanda bende mükemmel çalışıyor ters duvara bile tuttuğum oluyor alıyor çoğu zaman bir tek 90 dereceden çalışmadı diğer her açıdan sorun yok
wifideki sorun bende 2 defa oldu çıkartıp takınca sorun gitti şu anda sıkıntı yok ama olmayacak anlamına gelmez cihaza machina3d deki gibi seçenekler çoğaltılmalı umarım eklenir
Next forum arkadaşlarım next in analog dijital ve HD sine kadar 12 adet machinem var amigo puls hariç hiç birinde sorun yaşamadım mücadeleci olacaksın her konuyu kendin sonuna kadar uğraşacaksın haledemedin yardım ha yardım al sabit150 lilik ufset çanağımla 16 tane uyduya bakıyorum kimseden yardımda almadım..sürfü lisan ettimse af ola..
INF+ Tuşu ile Türksat EPG kısmına gelip startladım. Bir süre sonra da Stoplatıp çıktım. EPG'si olmayan kanallara epg gelmediği gibi şuan INF+ tuşuna bastığımda Türksat EPG kısmı deaktif durumda. Kapatıp açtım hatta fabrika ayarlarına bile geldim o türksat epg kısmı bir türlü aktif olmadu. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba
haydar ustam sezginin bahsettiği inf+ tuşuna bastığımızda türksat epg güncelleme satırı deaktif onu nasıl aktif ederim diyor bende aktif çalışıyor sezgin güncellemiş sonrasında deaktif olmuş normale döndürememiş
Sevgili kardeşim evet maalesef gözümden kaçmış iyide bu bölüm nasıl olmuşta deaktif olmuşki.? Bence yazılımı tekrar yüklesin duruma tekrar baksın...
ustam hepsini dedim reset dahil yapmış arkadaş ama durum değişmemiş yazılımı denedimi haberim yok denemediyse görmüştür umarım dener
Sevgili kardeşim evet maalesef gözümden kaçmış iyide bu bölüm nasıl olmuşta deaktif olmuşki.? Bence yazılımı tekrar yüklesin duruma tekrar baksın...
Yazılımı usb ile yeniden yükleme çalıştım. Güncelleme Gereksiz uyarısı verdi. İnternet üzerinden denedim yine aynı uyarıyı verdi. EPG çok önemli değil ama deaktif şuan. Son yazılımı almıyor cihaz zaten son yazılım yüklü diye. Bir önceki yazılımı yükleyip sonra da son yazılımı yükleyin diye öneri geleceğini tahmin ediyorum
tokatla sezgin türk usulü
Ya kıyılmıyor ki. Elime aldım incecik hafif böyle. Çok kibar çiçekle bile vuramam ben o cihaza
Yazılımı usb ile yeniden yükleme çalıştım. Güncelleme Gereksiz uyarısı verdi. İnternet üzerinden denedim yine aynı uyarıyı verdi. EPG çok önemli değil ama deaktif şuan. Son yazılımı almıyor cihaz zaten son yazılım yüklü diye. Bir önceki yazılımı yükleyip sonra da son yazılımı yükleyin diye öneri geleceğini tahmin ediyorum
Sezgin istersen şöyle yap önce yedeğini her ihtimale karşı al sonra 4 bölümün hepsini sil seçeneği ile resetle. Ve bak bakalım menüye yerine gelmişmi epg, yok eğer gelmemişse o halde cihaza bundan önceki yazılımı yüklemeye çalış.Eğer yüklenirse yazılım o zaman tekrar bu son yazılımı tekrar atıver ve duruma bak.Haa eğer yine bir işe yaramazsa o zaman bundan sonra gelecek yazılıma kadar beklemekten başka çare ne yazikki yok.!
Yedeğim var abi. Tüm ayarları sıfırladım. Yedeğimi atmadan sıfır şekilde kanalları yeniden tarattım yine EPG gelmedi. bir önceki yazılımı yükleyip sonra yeni yazılıma dönücem birazdan. Haber ederim size son durumu
Tamam kardeşim kolay gelsin...