Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
ben machina minix 2000 in bugün 2.sini aldım ilk cihazım da hiç bir sorun yok bunda ise ip tv kategori listesinden ülke listeleri güncelleme hatası veriyor.
fabrika ayarlarından 1. seçeneği sildim olmadı, 4. seçenekten hepsini sildim olmadı, usb den yazılımı tekrar yükledim olmadı panel listem var onlar geliyor bir cihazda güncellerken birinde güncellemesi enteresan bir olay bir çözümü varmı acaba?
Diğer 2000 hd de çalışıyorsa yedek alıp ikinci 2000 hd'ye yükleyip denediniz mi? ayrıca kategori güncellemeleri ile ilgili sorun varmış bakım çalışması varmış galiba önceki mesajlarda bu soru sorulmuş
Arkadashlar Hellasat bulsatcom'un programlarini nasil izleyebilirim. Hepsini achmiyor
ben machina minix 2000 in bugün 2.sini aldım ilk cihazım da hiç bir sorun yok bunda ise ip tv kategori listesinden ülke listeleri güncelleme hatası veriyor.
fabrika ayarlarından 1. seçeneği sildim olmadı, 4. seçenekten hepsini sildim olmadı, usb den yazılımı tekrar yükledim olmadı panel listem var onlar geliyor bir cihazda güncellerken birinde güncellemesi enteresan bir olay bir çözümü varmı acaba?
Sevgili kardeşim Forumumuzda cihazla ilgili hertürlü yorum vardır,isterseniz bir inceleyin kafanıza yatarsa alırsınız haa bana sorarsanız ben tavsiye derim.Ama en iyisi tüm yorumları takip edin ona kararınızı verirsiniz AŞAĞIDAKİ link size yardımcı olacaktır...
canım kardeşim haydar beyin tavsiyesini dikkate alın önemlidir.ayrıca ben bu uydunun bir kullanıcısı olarak şiddetle tavsiye ederim uzun uzun araştırdım öyle aldım.digitürkü iptal ettirip öyle aldım görüntü kalitesi inanılmaz digitürke 1000 basar.iptv özelliği optik ses çıkışı ne ararsan var araştırıp kafanı bulandırma kapa gözünü al.şimdiden hayırlı olsun.
İyi akşamlar! YouTube'da video kalitesini nasıl ayarlıyoruz?
Video acıkken,menü-resim ayarlarından yapılabilir diye yazmıştı bir arkadaş ama ben öyle bir seçenek göremedim.
Arkadaslar bende free share acik degil calismami var acaba.Birde bir kanali ustundeyken favoriye nasil alabiliriz.
Sevgili kardeşim Forumumuzda cihazla ilgili hertürlü yorum vardır,isterseniz bir inceleyin kafanıza yatarsa alırsınız haa bana sorarsanız ben tavsiye derim.Ama en iyisi tüm yorumları takip edin ona kararınızı verirsiniz AŞAĞIDAKİ link size yardımcı olacaktır...
canım kardeşim haydar beyin tavsiyesini dikkate alın önemlidir.ayrıca ben bu uydunun bir kullanıcısı olarak şiddetle tavsiye ederim uzun uzun araştırdım öyle aldım.digitürkü iptal ettirip öyle aldım görüntü kalitesi inanılmaz digitürke 1000 basar.iptv özelliği optik ses çıkışı ne ararsan var araştırıp kafanı bulandırma kapa gözünü al.şimdiden hayırlı olsun.
ben memnunum 2.yi aldım.
hocam cihaz durup dururken siyah ekran verip tekrar açılıyor ve trt kanallarında sinyal yok uyarısı veriyor arada kanalarda takılmalar cizik cd gibi takılmlar oluyor son yazılımı yükledim aynı durum
Haydar1966. Sayın Hardar Hocam hic sorunsuz tıkır tıkır calışan next 2000 cihazıma nazar değdi galiba 2.gündür kanal izlerken kilitlenme bunu cok sıklıkla yapıyor kumanda da calışmayor ancak adaptör fişini cıkarıp takınca tekrar acılıyor son yazılım yüklü ben sadece fabrika ayarlarından 1 nolu ayarları sildim bu duruma tavsiyeniz nedir Haydar Hocam saygılarımla...
Haydar Hocam kanal listesini yedekledim 4 ünü sıfırladım fb ayarlarına kanal listeyi yükledim şu an itibariyle faal calışıyor çok sağolasın sayın Hocam saygılar sunarım...