Evet yine ben geldim bunca zamandan beri film izledim IP-TV de tek bir kez bile cihaz takılmadı.! Bana öyle geliyorki bu işe neden olan WİFİ olayı yarın sende tekrar deneyiver A.Kadirim KABLOLU bağlantı ile...
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Evet yine ben geldim bunca zamandan beri film izledim IP-TV de tek bir kez bile cihaz takılmadı.! Bana öyle geliyorki bu işe neden olan WİFİ olayı yarın sende tekrar deneyiver A.Kadirim KABLOLU bağlantı ile...
abi ben wifi kullanmıyorum. Kablolu bağlı. Bende de aynı hata oluyor? Bu tezini çoktan çürütmüş olmam gerekmiyor mu?
Şimdi Sezgin ben genelleme yapmadım öncelikle bunu belirteyim bak açık konuşacağım hiç kimse yanlış anlamasın.Bu IP-TV olayları biraz internete dayalı olduğu için kişilerde farklılıklar gösterebilir. IP-TV lerde VOD lar farklı bir durumdadır benim kullandığım serverde onlar yok ama SİNEMA kanalları mevcut.Mesajımdada yazdım izlediğim süre zarfında tek bir kez bile kırılma olmadı bunu üzerine basarak belirteyim.Ama geçen hafta malum sıkıntılardan dolayı bende bu konuda sıkıntı yaşadım.Aradım arkadaşı bana dediği aynen şu idi ''Abi internette ENGELLEME var yaşanılan sıkıntı o yüzden diye.'' Artık bana daha açık yazdırmazsın umarım üstü kapalı geçiyorum.Şimdi sanırım senin internet 20-MB imiş A.Kadir öyle yazmıştı benimki ise normal zamanda 13 Net olarak geliyor hız.Ama bazende SANAL olarak veriliyor hız kaç kez modemi kapatıp açıyorum ancak uygun IP almış oluyorum.İstersen bu durumu DOKTOR üstada mail olarak yaz.Ben bu hali ile yazarsam hiç bir sonuç alamam bunu belirtmek isterim...
Haydar ustam bugün 2.gün aynı şekilde sabahtan beri takılma ve boot etmeden hem vodlarda hem normal kanallarda sıkıntısız izledim gayet stabil gitti wifiye dönücem boot olayı sıklaşırsa artık kablolu kullanıcam mecburen saygılar
Haydar ustam bugün 2.gün aynı şekilde sabahtan beri takılma ve boot etmeden hem vodlarda hem normal kanallarda sıkıntısız izledim gayet stabil gitti wifiye dönücem boot olayı sıklaşırsa artık kablolu kullanıcam mecburen saygılar
tp link tl-wn727n cihaza takiyorum hic algilamiyor.Pc ye takiyorum calisiyor,usb den son yazilimida yukledim ama tplik wifi adaptoru gormuyor.
Arkadaşım denenen model NEXT wifi idi diğer arkadaşlarımız sağolsunlar yardımcı olmaya çalışıyorlar.Şu an için size diyebileceğim önce cihazı standyby alın sonra WİFİ yi takın ve cihazı açın.Cihaz açıldığı zaman bir zahmet tekrar bakın bakalım cihaz tanımışmı wifiyi...
Komple elektirigi kesip 10 defa falan denedim,bende next black vardi mini onu sokuo bunu taktim.O blackte calisiyor wifi adaptor.Yanliz bu yeni.aldigim cihaz gormuyor.Bazi arkadaslar calistigini soyluyor ama benim cihaz algilamiyor
haydar ustam kablolu deneme tamamdır 3. filmide sıkıntısız bitirdim göz bile kırpmadan devam etti bugünlük bu kadar yarın tekrar deneme yapıcam. saygılar
Arkadaslar fox hd yi izliyorum ara ara donuyor kanal,sinyal seviyesi %80 durumda.Genel bir sorunmu acaba,eski cihazim black hd de ilk zamanlar show hd donardi yazilimla duzeldi.
--------------------
Kablolu nasil kullaniyorsunuz bu cihazi ethernet girisi yokki
Pardon varmis dikkat etmemistim
--------------------
Fox sifreli diyor bazen arkadaslar.Film izliyorum birden reklama gecince sifreli diyor donuyot
Bu kanalı yaklaşık 1 saatdir takip ediyorum herhangi bir sorun çıkmadı.Farklı farklı cihazlarda deniyorum.Şu an 2000 internet machinada test deyim.
Dun akşam transformers vardı,oglum izliyordu baba surekli donuyor dedi dikkat ettım haraketli sahnelerde hd yayını kaldıramıyor gıbı kesık kesık oluyor goruntu,daha oncede black cıhazda show hd de oluyordu 6 ay kadar devam etmıstı gelen bir guncelleme sonrası duzelmıştı.Onun harıcınde film reklama gırınce goruntu komple dondu ve şifreli dedi.