Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
YouTube ve vod bölümünde ve IPTV bölümde sıkıntı yok izliyorum modemden direk bağlı koplosuz ağda kullanmıyorum sadece herşey aktif ama maalesef cozmuyor ilginizi için teşekkürler
cihaz internete surekli bagli gozukuyor yazilim ile bunu duzelte bilirmisiniz sadece media veya iptv baglandiginda internete baglansa
sadece veri cekmesini istedigimizde baglans internete
bu sekilde cihaz hem kendini hemde modemi cok yoruyorAynen çok önemli bir sıkıntı bencede
Cihazın fişini çekmedikçe internete bağlı gözüküyor
kardeş aynı cihaz bendede var.butür donma sorunlarında sorun cihazda olmuyor.tv yi izlediğin server dan kaynaklanıyor genelde.selam ustalar. benim next 2000 hd minix machina ciha zim var. Almanyada kullaniyorum. Bucihaz IPT V de donuyor ve dizi veya haber vesayre izlerken durup 10 sn. geriden basliyor. Enson aksam 27.07.2017 tarihli yazilim da attim bütün güncellemeri yaptim birturlu sorunum gitmedi. Sayin ustalarim lütfen bir yardimci olabilirmisiniz ? .
selam ustalar. benim next 2000 hd minix machina ciha zim var. Almanyada kullaniyorum. Bucihaz IPT V de donuyor ve dizi veya haber vesayre izlerken durup 10 sn. geriden basliyor. Enson aksam 27.07.2017 tarihli yazilim da attim bütün güncellemeri yaptim birturlu sorunum gitmedi. Sayin ustalarim lütfen bir yardimci olabilirmisiniz ? .
Bu yazılım internet güncellemeyle gelmicek mı