Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
karbon usta cihaza manul ip stalkeri nasil gircegimizi bir tam ornekle gostersene
http://iptvdunyasi.net://8080/ supermario/supermario.m3u bu sekilmi yazilacak bi yardimci olsan
usb ile cccam yükleyince serveri açmak için kırmızıya basınca cihaz kapanıp açılıyor son yazılım dan önce donuyordu şimdide böyle oluyor sizlerde de böylemi
evet her yüklemeden sonra ilkini aktif ederken yapıyor diğerlerinde yapmıyor haydar ustam
menüKanalları isteğimiz gibi nasıl sıralıya biliriz
--------------------
Lütfen bir care
Teşekkür ederim
--------------------
Teşekkür ederim birde cihazı yeni aldım 2 gün oldu free share aktif etmeme ramen başlama ve bitiş tarihide gözüküyor kanallarda sarı renk de göründüğü Halle kanallar açılmıyor benim biterse yanlış yaptım yoksa başka bir sorunumuz var yardımcı olursanız sevinirim
haydar ustanın dediklerini kontrol et net bağlantında sorun olabilirTeşekkür ederim
--------------------
Teşekkür ederim birde cihazı yeni aldım 2 gün oldu free share aktif etmeme ramen başlama ve bitiş tarihide gözüküyor kanallarda sarı renk de göründüğü Halle kanallar açılmıyor benim biterse yanlış yaptım yoksa başka bir sorunumuz var yardımcı olursanız sevinirim