Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Arkadaşlar gecen bir cihaz da gördüm cihaz da turkvod vardı çok stabildi yazılımcı arkadaşlar acaba önumuz deki yazılımda gelir mi
vay arkadaş kaçtır yazıyorum kimse cevap vermiyor.
Benden başka çocuk kilidi sorunu yaşayan yok herhalde
gt-ı9500 cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
Son yazılımla birlikte menüleri ve kanalları kilitleyen şifreyi değiştiremiyorum.sorun nedır dostum
Vay Arkadaş kaçtır yazıyorum kimse cevap vermiyor.
Benden başka çocuk kilidi sorunu yaşayan yok herhalde
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haydar hocam yeni yazılım yükledikten sonra menüleri ve kanalları kilitleyen şifreyi değiştiremedim 1962 olarak kaldı.Arkadaşım nedir sorununuz Allah aşkına ne demek istediğinizi daha açık yazınız.!
Az önce bir arkadaş yazılımı düşürüp tekrar yükseltmeyi tavsiye etti. Sizin başka öneriniz var mıHaydar hocam yeni yazılım yükledikten sonra menüleri ve kanalları kilitleyen şifreyi değiştiremedim 1962 olarak kaldı.
Haydar hocam yeni yazılım yükledikten sonra menüleri ve kanalları kilitleyen şifreyi değiştiremedim 1962 olarak kaldı.
merhaba güncel yazılımı yukledıkten sora ıptvde kullanırkem cıhaz kılitlenmeye basladı günde 2 3 kere kılıtlenıyor hıcbır tepkı de vermıyor gücü kesip baglayınca calısıyor:nonchalance:
Buna neden olan bir sürü etken olabilir cihaza yazılımı yükledikten sonra 1 nolu seçenek ile reset attınızmı kardeşim.? Ayrıca internet hızınız nedir SPEEDTEST hız testi yaptınızmı acaba.?
Haydar hocam yeni yazılım yükledikten sonra menüleri ve kanalları kilitleyen şifreyi değiştiremedim 1962 olarak kaldı.
Hıztestı bu endusuk 18 oluyor
yazılımı boottan yukledim
4 no ile resetledim ama flasha yedek aldım ordan geri yukledim
Eyvallah Haydar Ustam şimdi oldu.Teşekkür ederimSevgili kardeşim şimdi olayı denedim herhangi bir sıkıntı görünmüyor ilgili menüye 1234 yazıp girin kilitlenecek bölümü seçin.Sonra istediğiniz rakamları yazın alt satır aktif oluyor,akabinde şifre tekrarı ve en nihayetinde EXIT tuşuna basıp hafızaya alıyoruz...
--------------------
Hız yeterli görünüyor evet resette yapmışsınız ama eğer uzun zamandan beridir cihazla gelen kanal listesini kullanıyorsanız büyük ihtimalle bundanda yapabilir.Çanak ayarlarınızı + görüntü ayarlarınızı + varsa özel Ccam server ve IP tv ayarlarınızı bir kenara kaydedin.Cihazı SIFIRDAN yeniden yapılandırın çok büyük ihtimalle sıkıntı ESKİ-DATA lardan kaynaklanıyor...
Eyvallah Haydar Ustam şimdi oldu.Teşekkür ederim