Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
-v1.726(P1.1.2) 05-09-2018- yazılımı yükle bütün bilgilerini usb yedekle fabrika ayarlarının 4bölümün tümünü birden sil usb den yedeği yükle sonucu bir bakalım.(Ben bu yazılımı yükledim sebebi de bazılarının cihazlarında xpanel hatası verdiğini forumda belirtiyorlar deneme maksatlı gerçi son yazılımda benim cihazda sorun yaşamadım yalnız cihaz xpanelde biraz daha hassaslaştı)http://www.next.web.tr/konu/next-20...azirlamak-ve-yuklemek.11829/reply?quote=78271
yazılımmı ben yükledim sorun kalmadı epeydir xpanel sorunu yaşıyordum xpanel sorunu yaşayanlar için yeni verildiMerhabalar. Ben bu yazılımı yüklediğimden beri İp tv leri ve diğer yayınları izleyemiyorum
Yeni sürüm gelseydi foruma verilirdi. Eski bi sürümü almışsın yeni çıktı diye sağa sola yazıyosun yanlış bilgilendirme yapma..Eski bir sürümde çalışıyor olabilir ama yeni verilen bir şey değil o sürüm eski.yazılımmı ben yükledim sorun kalmadı epeydir xpanel sorunu yaşıyordum xpanel sorunu yaşayanlar için yeni verildi
bende bu yazılımdan bahsediyordum teşekkürlerNext 2000 HD Minix Internet Machina 06.09.2018 Tarihli TEST Yazılımı
Ekli dosyayı görüntüle 10648Ekli dosyayı görüntüle 10648
Arkadaşımız sanırım forumumuzda verileni göremedi .
Next 2000 HD Minix 1726 Yazılımı 05.09.2018
XPANEL HATASI İÇİN
yazılımmı ben yükledim sorun kalmadı epeydir xpanel sorunu yaşıyordum xpanel sorunu yaşayanlar için yeni verildi
bu nasıl iş ya cevap yazıyorum cevaplarım siliniyor x panel sorunu için yardım edelim dedim araştırmadan eleştiriliyorum yazıklar olsun
bende bu yazılımdan bahsediyordum teşekkürler
Yok gördüm de eski sürüm o... Yani yeni çıktı demiş arkadaş.. Yeni bir sürüm değil bende yenisi çıksa paylaşılır ona dedim.Next 2000 HD Minix Internet Machina 06.09.2018 Tarihli TEST Yazılımı
Ekli dosyayı görüntüle 10648Ekli dosyayı görüntüle 10648
Arkadaşımız sanırım forumumuzda verileni göremedi .
firatuzunHangi cevabınız silindi hepsi duruyor efendim.
ben yeni çıktı demedimYok gördüm de eski sürüm o... Yani yeni çıktı demiş arkadaş.. Yeni bir sürüm değil bende yenisi çıksa paylaşılır ona dedim.
İyi geceler cümleten...