Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
say say bitmez hangini yazayım fakat sizin sorma üslubunuz yalnış büyük harflerin ne anlama geldiği bilmiyorsunuz sanırım, zaten siz çare olamasınız .
Erdinç kardeş burada dün gece ne mesaj yazdıysam hepsi silindi ardından konu kilitlendi. Yazdığım mesajların hiçbirinde ne hakaret ne saygısız cümleler yoktu. Bazı doğruları söylemek bazılarının işine gelmiyor. Burada cihazı kötülemek değil olay. Biz cihaz hakkında sorunları yazdığımızda bir bakıma feedback geri bildirim yapıyoruz daha iyi hale gelmesi için. Ama bazıları ALINGANLIK derecesine varana dek konuyu kendi şahsına algılıyor. Örneğin size tuhaf tuhaf konuşulmuş dendi. Hayırdır sıkıntı mı var gardaş ! der gibi cevaplar verildi. BUNLAR SAYGISIZLIK VE USLUBSUZLUK DEĞİLMİŞ AMA BİZ CİHAZ HAKKINDA BİR YORUMDA VEYA AKSİNİZ SÖYLEDİĞİMİZDE TUHAF TUHAF OLUYORMUŞUZ...Sevgili kardeşim benim üslubunma bir şey yok sorun senin ÖZEL üye statüsünde olan biri olarak tuhaf tuhaf yazmanda.! Ayrıca Yaşım 52 çok şükür neyin ne olduğunun farkındayım merak etme...
Erdinç kardeş burada dün gece ne mesaj yazdıysam hepsi silindi ardından konu kilitlendi. Yazdığım mesajların hiçbirinde ne hakaret ne saygısız cümleler yoktu. Bazı doğruları söylemek bazılarının işine gelmiyor. Burada cihazı kötülemek değil olay. Biz cihaz hakkında sorunları yazdığımızda bir bakıma feedback geri bildirim yapıyoruz daha iyi hale gelmesi için. Ama bazıları ALINGANLIK derecesine varana dek konuyu kendi şahsına algılıyor. Örneğin size tuhaf tuhaf konuşulmuş dendi. Hayırdır sıkıntı mı var gardaş ! der gibi cevaplar verildi. BUNLAR SAYGISIZLIK VE USLUBSUZLUK DEĞİLMİŞ AMA BİZ CİHAZ HAKKINDA BİR YORUMDA VEYA AKSİNİZ SÖYLEDİĞİMİZDE TUHAF TUHAF OLUYORMUŞUZ...
BELKİ MESAJIM TEKRAR SİLİNECEK KONU TEKRAR KAPANACAK DAHA DA NE YORUM YAPIYORUM NE DE BİR ŞEY DİYORUM HERKESE İYİ GÜNLER. @erdinç
Sizde bir sorun yok galiba.bize sorunlarınızı bildirin diyorlar bizde bildiriyoruzSayın yetkililer son yazilim ne çok tantanalı oldu kimi diyor xpanel hata veriyor kimi cihaz çok güzel çalışıyor altından saray yapsanız yaranmazsınız sizler gereken yazil
Bende BOOT modunda eski yazılıma geçtim bugun sıfırladım her şeyi aynı hatayı verdi...eski yazılımda sorun yoktu bi güncelleme yaptım eskiyi dönsemde düzelmedi xpanel hatası. son yazılım cihazın içinden birşeyi değiştirdi heralde eskiyi dönsemde fayda etmiyor.
eski yazılımda sorun yoktu bi güncelleme yaptım eskiyi dönsemde düzelmedi xpanel hatası. son yazılım cihazın içinden birşeyi değiştirdi heralde eskiyi dönsemde fayda etmiyor.
zaten http:// yi hiç yazmıyoruz ki sadece kullanıcı adı şifre ve port bukadar 3 adet ayrı server var birinde sorun yaşıyorum pc ve telefonda sorun yok izliyorumKardeşim bende yeni yazılımı yükledim benim cihaz da xpanel hatası vermeye başladı ip Server aldığım arkadaşla görüştüm bana dedi http:// kısmı sil direk kul anıcı ismi ile bağlan dedi bende öyle denedim x panel sorunu çözüldü. tavsiye ederim denemesi bedeva
Son güncellemelerden sonra benim xpanel baya yavaşladı.ücretli serverda sürekli donmalar başlabidı.bundan bir ay önceki sürüme nasıl dönebilirim bir bilen varmı acaba?