- 27 Eki 2019
- 42
- 16
- 8
Yorum yazdığınız başlıNext 2000 hd kablolu internet yani var next 2000 hd fta kablosuz lan yok diye biliyorum
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Yorum yazdığınız başlıNext 2000 hd kablolu internet yani var next 2000 hd fta kablosuz lan yok diye biliyorum
Yorum yazdığınız başlıktaki ürün wifi internet bağlantılı bir cihazdır.Siz hangi cihazdan bahsediyorsunuz bilmiyorum.Next 2000 hd kablolu internet yani var next 2000 hd fta kablosuz lan yok diye biliyorum
Next yazilim sitesine girdiginizde sadece bu cihaz icin neredeyse 45 tane yazilim yapilmis oradada yazilimlarin test mi ana yazilim mi oldugu net belli degil bir kac tanesinde test yaziyor o kadar, aslinda ANA YAZILIM hangiler en stabil hangi yazilim bir bilsek onu yuklesek cunku test cihaz degilde sanki kullanicilarin sabri ve moreli test ediliyor gibi.
ncz bahsettiginiz uygulamayi biliyorum, benim bahsettigim ise nextyazilim.com buraya giriniz, cihazin adini yazdiginizda kac adet yazilim var bakiniz cogu ana yazilim gorunuyor; halbuki test yazilimlar, dolayisiyla ben sahsim adina degil genel kullanicilarin noksan bilgilendirilmis olmasindan soz ediyorum. Yoksa dediginiz gibi ana yazilim tercihini tiklarim 2 agustosu yukler.menüden yazılım güncellemeyi seçtiğinizde güncellenecek bölüme ANA YAZILIM ı seçip yüklerseniz o test yazılımı değil stabil olarak düşünülmüş yazılımdır, sağ-sol yön tuşlarıyla isteğe bağlı olarak Test Yazılımını seçip yükleyebilirsiniz, yani seçenek var ve tercih şansınız var....
hür35 pc işlemci ile next cihazların işlemcisi bir değil sizin açılmayan kanallarınız uhd yayın olduğu için açılmıyor açılanlarla idare edeceksiniz yada 4k cihaz alıp seyredeceniz yapılacak birşey yok.ücretli iptv sahibiyim bazı kanallar açmıyor next machina 2000 hd fakat bu açılmayan kanallar pc de açıyor ne yapmam lazım acaba
machina 3d sıkıntı yok next minide sıkıntı varhür35 pc işlemci ile next cihazların işlemcisi bir değil sizin açılmayan kanallarınız uhd yayın olduğu için açılmıyor açılanlarla idare edeceksiniz yada 4k cihaz alıp seyredeceniz yapılacak birşey yok.
Sayın erceyerek hür35 le aynı ipserverimi kullanıyorsunuz machina 3d den bahsetmedim next 2000den bahsettim ben machina 3d den anlamam next 2000 ve next 10000 4k cihazlardan anlarım.machina 3d sıkıntı yok next minide sıkıntı var
Next 2000-HD İnternet Machina 21.11.2019 Tarihli Test Yazılımı (V1.828) yazımını yükledikten son iptv bağlantı sorunu yaşamaya başladım.
Next 2000 hd kablolu internet yani var next 2000 hd fta kablosuz lan yok diye biliyorum