Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Menü - kullanıcı tercihleri - yeni yazılım bildiriminde değiştirebilirsinizTest yazılımını yüklüyorum,ana yazılım uyarı veriyor yeni yazılım var diyor
Bende 2 farklı ip üyelik var bu yazılımda 1 den 2 ye geçişte donma yapıyor bilgilerinizeNext 2000-HD İnternet Machina 21.11.2019 Tarihli Test Yazılımı (V1.828)
- İnternet bağlantısının kesilmesine neden olan bir sorun düzeltildi.
- USB medya oynatımında << tuşu düzeltildi.
Test yazılımı bildirimlerini almak için;
Menu > Kullanıcı Tercihleri > Yeni Yazılım Bildirimi
bölümüne girerek Test Yazılımını seçiniz.
Bende 2 farklı ip üyelik var bu yazılımda 1 den 2 ye geçişte donma yapıyor bilgilerinize[/QUOTE
Sorunlarınızı buraya yazmanın bi faydası yok Nextin resmi sitesi degil bu site aşagıda adrese mail atarak bildirebilirsiniz.
E-posta: [email protected]
Firma Adı: Next & NextStar
Adres: Sultanbeyli / İstanbul / Türkiye
Telefon: 444 3 666
Firma Adresi: Battalgazi Mh. Basra Cd. No:10-14 Sultanbeyli, İstanbul - TÜRKİYE
merhaba son yazılımı yüklemeiştim menundum ama yuotube calışmayınca tekrar yazılım bölümünden orjinal yazılım cıkmış onu yükledim sorun düzeldi ama yükledigim yazılım orjinal mavi tuş aktif şu anda test yazılımı deyil yükledigim bilgiicin yazdım her halde tekrar yazılım yüklemem sanırım cünkü her yazılım cihaza zarar veriyor bir yeri düzeltirken diyer ayaları bozuyorlar cihazda sorun yoksa en iyisi yazılım yüklememek fikrim bu
Next yazilim sitesine girdiginizde sadece bu cihaz icin neredeyse 45 tane yazilim yapilmis oradada yazilimlarin test mi ana yazilim mi oldugu net belli degil bir kac tanesinde test yaziyor o kadar, aslinda ANA YAZILIM hangiler en stabil hangi yazilim bir bilsek onu yuklesek cunku test cihaz degilde sanki kullanicilarin sabri ve moreli test ediliyor gibi.SONUÇTA TEST YAZILIMI BUNLAR ‘TEST’
ana yazılımı yükleyin bekleyin, hatasız son hali yapıldığında next sisteme yüklüyor ve cihaz yeni yazılım bulundu uyarısı veriyor ana ekrana.
Next 2000 hd kablolu internet yani var next 2000 hd fta kablosuz lan yok diye biliyorumNet olan bir şey var ki; internetli wifi cihaz olarak yanlış tercih yapmışım.Yada bana sorunlu bir seri denk geldi.Ama firma müşteri hizmetleri yönünden cihazlara sahip çıkmıyor görüntüsü veriyor.Uydu cihazı almayı düşündüğümde aklıma ilk next geldi.Sanıyorum bir daha yanından geçmeyeceğim.