Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Tamam buna eyvallahta usta next 64 cihazina yazilim ile multistream özelliği nasil geliyo, next 2000 machinada uyumsuzmu olmazmı ??Hevc 265 için cihazın 4K olmasına gerek yoktur.Donanimda extradan işlemci vede tüner buna uygunsa işlem tamamdır.Fakat donanımında bunu bulundurmayan hiç bir cihaz yazılımla bu desteği veremez.Bazi arkadaşlarımız hala bu işlerin yazılımla olabileceğini sanıyor maalesef...
Haydar1966 ustam belki işlemci ve tuner uygun olabilir next 2000 hd nin bunu yazılımla daha sonra ekleyelim diye düşünmüş olabilirmi next acaba next süpriz yapmak istemiş olabilirmi bize verdigi yazılımlarla çok süpriz yaptı nede olsa.cihaz normal H264 codecleri bile açamıyo buda bir süprizHevc 265 için cihazın 4K olmasına gerek yoktur.Donanimda extradan işlemci vede tüner buna uygunsa işlem tamamdır.Fakat donanımında bunu bulundurmayan hiç bir cihaz yazılımla bu desteği veremez.Bazi arkadaşlarımız hala bu işlerin yazılımla olabileceğini sanıyor maalesef...
Tamam buna eyvallahta usta next 64 cihazina yazilim ile multistream özelliği nasil geliyo, next 2000 machinada uyumsuzmu olmazmı ??
Haydar1966 ustam belki işlemci ve tuner uygun olabilir next 2000 hd nin bunu yazılımla daha sonra ekleyelim diye düşünmüş olabilirmi next acaba next süpriz yapmak istemiş olabilirmi bize verdigi yazılımlarla çok süpriz yaptı nede olsa.cihaz normal H264 codecleri bile açamıyo buda bir süpriz
2000 hd macinaya ozellik ekleyecek olsa firma zaten yeni benzer cihaz cikarmaz(benim dusuncem)bir ay icinde kac cihaz oldu tanitiyorlar.Zannetmem yeni çıkaracağı 2071 serisi boşuna çıkmıyor.Yani demem oki bu hususta boşuna beklentiye girmeyin sadece üzülüp sınır olursunuz.
Boşuna uğraşmayın tekeden süt çıkarmaya çalışıyorsunuz next 2000hd cihazı h264 e gore işlemcisi dizayin edilmiş nede olsa ticaret yapılacak sonunda tabiki başka başka işlemci cihazlar çıkacak ki para kazansınlar.
tamam işte.2053 veya 2071 alın artık diye bağırıyor next......H265 yayınlarda uyarı veriyor bu yayınları 2053 yada 2071 model çalıştırır diyor
Cok mu onenemli hevc 265 ne faydasi var en buyuk faydasi ne.2053 veya 2071 bu tarihleri ozellikle cihazin albenisi olsun diye koymus olmalilar. Insanlarin sadece cebine el atmak icin yapilmayacak manevra yoktur. 1453 veya 1071 Istanbulun fethi ve Malazgirt super tarihler.
Cihaz 264 formatini aciyor acmayanlar mutlaka 265 dir bazen yanlis rakam altinda veriliyor olmali. ses var goruntu yok ise mutlaka 265 dir. Ugrasmayin kurcalamayin cihaz abdest tutmaz olur.
Yarin hevc 266 cikarsa ne olacak cihazlar milletin elindemi kalacakCok mu onenemli hevc 265 ne faydasi var en buyuk faydasi ne
Ana yazılım 838'i nerden görüyorsunuz?Ana yazılım 838
Test yazılım 840
Geldi
Cevap için teşekkürler kardeşim.Onu yaptım güncelleme görünmüyordu sonra fark ettim ki ben zaten o sürümdeymişim.Menü >Yazılım Güncelleme okeyle karşına çıkan pencerede Güncelleme Yolunu İnternetden Güncelleme Yap,Güncellenecek Bölüm Anayazılım Yapın, kumandadan Okeyliyerek Yazılımı Yükleyin......Yazılım Yüklendikten Sonra...Menü > Cihazbilgilerinden V1.838 Yazılımının Yüklendiğini Görebilirsiniz.......