- 26 Şub 2012
- 83
- 41
- 18
next 2053 modeli Wi-Fi aparatıyla çalışıyor 2000 internet machinadan tek farkı H265 özelliği düşük internetle IPTV özelliği olması
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Hangisi daha iyi onu alayimnext 2053 modeli Wi-Fi aparatıyla çalışıyor 2000 internet machinadan tek farkı H265 özelliği düşük internetle IPTV özelliği olması
Merhabalar;
Konuyu yanlış yerde mi paylaşıyorum bilmiyorum, yanlış ise lütfen kusuruma bakmayın. Yeni üyeyim ve bu ilk mesajım.
Next 2000 HD kullanıcısıyım. Cihazı ve üyeliği aldığım kişiyi tanımıyorum. Bir arkadaşımın vasıtası ile almıştım. Aslında genel manada çalışıyor fakat bazı sorunlar yaşıyorum arada. Sorunlar ile ilgili satıcıyı aradığım zaman ya telefonlara cevap vermiyor yada mesajlarıma dönmüyor.
Anladığım şey de şu; bu kişi aracı. Bu işi kendi yapmıyor, sadece bayii. Bu nedenle sorunlarıma veya sorularıma cevap alamıyorum.
Üyeliğimin hangi sağlayıcıya ait olduğunu bulabilir miyim?
Mesela son güncellemeden sonra D-IPTV diye bir özellik geldi. "Bu nedir, nasıl çalışır? Eğer extra bir ücret gerekirse ödeyip alayım." diyorum cevap yok. IPFox var çalışmıyor, Stalker var çalışmıyor. Soruyorum cevap yok. Alt yazılı filmlerin alt yazısı hiç bir şekilde açılmıyor gene cevap yok.
Demek istediğim gına geldi artık.
Öğrenmek istediğim; benim sağlayıcıyı bulmam mümkün mü? Hiç bari sorularıma belki onlar cevap verir.
Yada ne bileyim sizin bir tavsiyede bulunacağınız en dürüst sağlayıcıya nasıl ulaşabilirim?
Bu başlık içinde pek alakadar olmadı sanırım ama tekrardan kusura bakmayın.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler.
H 265 next 2000 hd uyumlumu yani yazilimla olabiliyormuisteseler Next 2000 hd ye H265 codec eklerler bir tek yazılıma bakar.Ama maksat next 2053 modelini satmak .biraz zor satarsın artık milleti çıkardıgın dandik yazılımlarla küstürdün Adam gider ya Hiremco alır yada Arnix fiber alır Türkvod var kodi var oscam var H265 codec var daha bir çok yeni özellik var Hiremconun modellerinde neden next alsın .
Kesinlikle katılıyorum...isteseler Next 2000 hd ye H265 codec eklerler bir tek yazılıma bakar.Ama maksat next 2053 modelini satmak .biraz zor satarsın artık milleti çıkardıgın dandik yazılımlarla küstürdün Adam gider ya Hiremco alır yada Arnix fiber alır Türkvod var kodi var oscam var H265 codec var daha bir çok yeni özellik var Hiremconun modellerinde neden next alsın .
Next 2053 4k bir cihaz degil sadece iptv için H265 CODEC var ona olabiliyorsa neden next 2000 lere olmasın.H 265 next 2000 hd uyumlumu yani yazilimla olabiliyormu
Keske yapsalar next kullanicilarina hizme etmis olur iki cihazdada olsun istiyen istediginini alir yaniNext 2053 ve Next 2000 hd iki cihazında özellikjlerine bakınca ikisininde Flash Hafızası: 16MB RAM Hafızası: 256MB hatta Next 2000 biraz daha üstte 2053 ün kanal kapasitesi 10000 next 2000 hd nin 20000 yani next 2000 hd 2053 ten daha üstte neden H265 CODEC olmasın isteseler olur ama Maksat cihaz satmaksa olmaz tabikide
Kumandanın alt kısmında pause tuşu var ordan durdura bilirsin vod tuşu var kırmızı rengide onun altındaki bendeki kumandada oyleyoutubede veya vod da film izlerken veya başka bir şey ileri geri yapabiliyoruz acaba yayını durdurabime nasıl oluyor durdurp tekrar başlatmak için next 2000 mini hd machina cihazım
Dam üstüne çul serer
Günde on çeşit giyer
Yama ustune yama, sonunda dikis tutmayacak duruma gelmesin fazla kurcalamayin.
en stabil yazilim hakikaten hangisi onu yukleyip birakacagim. Bilen var mi?
Sıradan basit uydu cihazı şeklinde kullanacağım, en azindan goruntu kalitesi iyi
Satayim diyorum satilmiyor; atayim diyorum yazik oluyor. Neyse duzelirrr.
Ya kardes bu cihaza h265 olmuyormu bilgin varmi oluyorda yekili olanlar yazilim atmiyorV1.840 test yazılım ile ilgili bilgiler.Ekli dosyayı görüntüle 11905
saban yigit h265 kanallar ile ilgili bildiğim kadar 4k cihazlarda oluyor açıklamalarda bizim cihazlarda uygun olduğu yazıyor ama bir türlü yazılımda düzeltmediler bekliyoruz.Ya kardes bu cihaza h265 olmuyormu bilgin varmi oluyorda yekili olanlar yazilim atmiyor
saban yigit h265 kanallar ile ilgili bildiğim kadar 4k cihazlarda oluyor açıklamalarda bizim cihazlarda uygun olduğu yazıyor ama bir türlü yazılımda düzeltmediler bekliyoruz.