Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
neden next 2000 hd fta gelmedi acaba bu yazılım artık vermicekler mi fta yazılım?
eski yazılıma nasıl geçebilirim?Gelse ne olacakki zaten yazılım sorunlu yukleyenlerin çoğu eski versiyona geçiyor..
Bnde bunu merak ediyorum nasıl bir öncekine dönebilirim acaba, yada kaç güne düzeltmeyi düşünüyorlar toplasan 7 mblık bir yazılım zatenGelse ne olacakki zaten yazılım sorunlu yukleyenlerin çoğu eski versiyona geçiyor..
Ana yazilimi yuklersen geri dönmus olursun ama bir önceki test yazilimina ulasmak icin Bilgisayardan indirip flasch belleke atip öyle yükleyecesinBnde bunu merak ediyorum nasıl bir öncekine dönebilirim acaba, yada kaç güne düzeltmeyi düşünüyorlar toplasan 7 mblık bir yazılım zaten
eski yazılıma nasıl geçebilirim?
Eyvallah sağol deneyeceğimAna yazilimi yuklersen geri dönmus olursun ama bir önceki test yazilimina ulasmak icin Bilgisayardan indirip flasch belleke atip öyle yükleyecesin
Ana yazilimi yuklersen geri dönmus olursun ama bir önceki test yazilimina ulasmak icin Bilgisayardan indirip flasch belleke atip öyle yükleyecesin
Yazılım güncelleme Ana yazilim bölümünden indirebilirsiniz ama 1799 var bilginize..
Simdilik buna dondum.Yazılım güncelleme Ana yazilim bölümünden indirebilirsiniz ama 1799 var bilginize..
ACİL olarak BAŞHEKİM aranıyor adamlar yazılım yapmış sözüm ona kısa yol olarak atanan IP TV tuşunu kaldırmışlar.! Ip tv de kilitlenmeler had safhaya çıkmış.Gerçekten bir şeyi merak ediyorum artık bu yazılımlar test edilmedenmi veriliyor.?
813 ne zaman cıktı kiTest yazilim yaptim 813 çikti yükledim test yazilimda yenilik ne ekranda görsek iyi olacak
yazılım hata çok anne kısayol çocuk kısayol gitmiş mavi tuş iptal olmuş tek güzel yani usb sürücüleri güncellenmiş artık wifi görmeme sorunu bitti bu şikayeti nereye iletelinNext 2000-HD İnternet Machina 01.10.2019 Tarihli Yazılımı (V1.812)
- USB WiFi sürücüleri güncellendi.
- USB WiFi'ı birçok defa takıp çıkartırken oluşan tanımama sorunu düzeltildi.
- Farklı bir kablosuz ağa bağlanıldığında bilgilerin güncellenmesi ile ilgili bir sorun düzeltildi.
- Cihaz bağlıyken kablosuz ağ kanalı değiştiğinde sistemi kilitleyen bir sorun düzeltildi.
- Ethernet sürücüleri güncellendi.
- Cihaz bağlıyken internet bağlantısının kopyası ve yeniden gelmesi sonrası internete çıkışı etkileyen bir sorun düzeltildi.
- Eski Xtream sunuculara bağlanma sorunu düzeltildi.
- Xtream kanal listesi hızlandırıldı.
- Xtream kanal listesine eksik kanal ekleme sorunu düzeltildi.
- DIPTV'yi favori menü listesinden açmakla ilgili bir sorun düzeltildi.
- Next Digital universal kumanda desteği eklendi.
Bügün çikti813 ne zaman cıktı ki