birde şu hd kanallaırın donup yayına devam etmesini çözseler aldıgım günden beri bu sorun var fox tv tv8 show atv
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Next 2000-HD İnternet Machina 01.10.2019 Tarihli Yazılımı (V1.812)
- USB WiFi sürücüleri güncellendi.
- USB WiFi'ı birçok defa takıp çıkartırken oluşan tanımama sorunu düzeltildi.
- Farklı bir kablosuz ağa bağlanıldığında bilgilerin güncellenmesi ile ilgili bir sorun düzeltildi.
- Cihaz bağlıyken kablosuz ağ kanalı değiştiğinde sistemi kilitleyen bir sorun düzeltildi.
- Ethernet sürücüleri güncellendi.
- Cihaz bağlıyken internet bağlantısının kopyası ve yeniden gelmesi sonrası internete çıkışı etkileyen bir sorun düzeltildi.
- Eski Xtream sunuculara bağlanma sorunu düzeltildi.
- Xtream kanal listesi hızlandırıldı.
- Xtream kanal listesine eksik kanal ekleme sorunu düzeltildi.
- DIPTV'yi favori menü listesinden açmakla ilgili bir sorun düzeltildi.
- Next Digital universal kumanda desteği eklendi.
Next 2000-HD İnternet Machina 01.10.2019 Tarihli Yazılımı (V1.812)
- USB WiFi sürücüleri güncellendi.
- USB WiFi'ı birçok defa takıp çıkartırken oluşan tanımama sorunu düzeltildi.
- Farklı bir kablosuz ağa bağlanıldığında bilgilerin güncellenmesi ile ilgili bir sorun düzeltildi.
- Cihaz bağlıyken kablosuz ağ kanalı değiştiğinde sistemi kilitleyen bir sorun düzeltildi.
- Ethernet sürücüleri güncellendi.
- Cihaz bağlıyken internet bağlantısının kopyası ve yeniden gelmesi sonrası internete çıkışı etkileyen bir sorun düzeltildi.
- Eski Xtream sunuculara bağlanma sorunu düzeltildi.
- Xtream kanal listesi hızlandırıldı.
- Xtream kanal listesine eksik kanal ekleme sorunu düzeltildi.
- DIPTV'yi favori menü listesinden açmakla ilgili bir sorun düzeltildi.
- Next Digital universal kumanda desteği eklendi.
Hayalimin cihazı olur derimYazilimci arkadaslar emek vermissiniz eyvallah.
Su acilisdaki Next next star siyah ekrani degistirebilirmisiniz ne o oyle birde siyah kurdele eklesek next cihazinin cenazesini kaldiriyor gibi olacak.
Nereye nasil bir duzenleme geldi pek arastirmaz oldum ama frekans duzenleme yine bilindik durum. Yani siz hic frekans sildiniz mi? Her silme sonrasi ilk frekansin uzerine gelmesi normal mi? Bu yastan sonra yazilimci olamam ama alicisi olur ise bu elimdeki cihazi satacagim.
Nextwebtr Yazılım Duyuru
Verdiğiniz TEST YAZILIMINDA Emeginiz için teşekkürlerimi iletmeden önce bizleri etkileyen iki konuda geri bildirim yapayım.Dikkate alırsınız yada almazsınız .
- Eski Xtream sunuculara bağlanma sorunu düzeltildi.demişsiniz
1- Baglanmama sorunu var listede herhangi bir kanalda veya vodlarda ya hata yazısı çıkıyor yada kısa süreli çalışıp hataya geçiyor (Pc de veya mobilde kanal çalışıyor)
Bir teşekkür Bir tavsiye kısayoldan kaldırdıgınız mavi tuş sonucu bazı serverlardaki * @ gibi karekterlerde olan kullanıcı adı şifreleri artık açıyor. bir önceki yazılımda şifrede olan @hxxx yada *hxxx ile olan serverı açmaz iken yeni test yazılımında açıyor .yaptıgınız test ve yazılımları mümkünse çok kişiye deneterek ana yazılım haline getirirseniz sorunlar minimuma iner
Fiilen yine temmuz yazılımına döndüm hatası en az oldugu için.
Bilginize
hocam çalışmayan ip serverlar calışıyor yani freeler ücretli serverim x panel hatası veryor en son agustos yazılımına geri döndüm yazılımm berbatACİL olarak BAŞHEKİM aranıyor adamlar yazılım yapmış sözüm ona kısa yol olarak atanan IP TV tuşunu kaldırmışlar.! Ip tv de kilitlenmeler had safhaya çıkmış.Gerçekten bir şeyi merak ediyorum artık bu yazılımlar test edilmedenmi veriliyor.?
Ben USB'den yükledim yazılımı, bir sorun ile daha karşılaşmadım. Açılıştaki siyah ekranı beğenmeyenler olmuş ama bence siyah ekran çok şık olmuş. Tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz. Tekrardan yazılımda emeği geçenlere teşekkürler.