Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
6/4/2023 tarihli yazılım verilmiş yükleyen var mı açılan kanallarda değişiklik var mı ?
Hocam hangi uydulari ve kanallari aciyor bu cihaz?Yükledim hiçbir fark göremedim
Yeni yazılım gelmiş
merhaba , sky de açık diye biliyorum , movitsar ve sky italya açık mı ? 9e cosmete kapalı dimi ?
Yanlış uydu alıcısı yazılımı atmışsınız internette kurtarma yazılım var yarım akşam ilgilenebilirim şimdi müsait değilimmerhaba,bende de 4030 4k mediastar cihaz var,en son gelen güncel yazılımı yükledim ve cihaz BOOT ta kaldı açılmıyor,bu cihazı kurtarmak için hangi yolu izlemem gerek
öncelikle yanıtınız için teşekkürler,ben cihazın içinde OS update kısmından güncelleme yaptım her zaman ki gibi,hatta 2-3 gün izledim TV,fakat ne olduysa sabah cihazı açayım dedim açılmıyor sürekli Boot yazıyor.Yanlış uydu alıcısı yazılımı atmışsınız internette kurtarma yazılım var yarım akşam ilgilenebilirim şimdi müsait değilim
Yükledim hiçbir fark göremedim
Mediastar Uydu Cihazı olanlar Yeni Yazılım
Gelmiştir Bilginize
Mediastar 4k cihazlara Freedom Blue ve Mos olmak üzere
3 Çesit yazılım geldi
Eski blue yazılıma göre menüleri farklı o yazılımların kendim blue yazılımı yükledim yalnız özel serverleriniz varsa o yazılımlarda siliniyor bilgilerinizi bir kenara not alınmerhaba sizde forever server yüklü değildi sanırım açılan kanallarda yeni yazılımlarda değişiklik var mı soracaktım Freedom yazılım farkı nedir ve mos yazılım farkı ne blue olandan
Tek tuşla girme işlemi yok blue yazılımda diğer yazılımlarda belki vardır denemedimmerhaba, xtream bölümüne ücretli aldığım iptv girdim kullanıyorum , iptv yi tek tuşla ulaşmanın bir yolu var mı tuş atama yapabiliyormuyuz bu cihazda bulamadım