- 28 Şub 2018
- 24
- 135
- 28
Mediastar 4030 4K 09.12.2021 Tarihli Yazılımı15/92021 son yazılımı yükle youtube aktif düzeltildi en iyi yazılım şu anda iyi seyirler
1.09.23354
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Mediastar 4030 4K 09.12.2021 Tarihli Yazılımı15/92021 son yazılımı yükle youtube aktif düzeltildi en iyi yazılım şu anda iyi seyirler
1.09.23354Mediastar 4030 4K 09.12.2021 Tarihli Yazılımı
merhaba son yazılımda forever ile daha önceden açılen cosmo ve tring paketleri halen kapalı sanırım , açılan kanallarda bir değişiklik yok mu ?Mediastar 4030 4K 09.12.2021 Tarihli Yazılımı
1.09.23354
Cihazda herşey 4×4lük bugün yarın yeni yazılım geliyor dahada güzelleşiyor xtream stalker mylink forever iptv başarılı tavsiye ederim memnun kalırsınız.
bu cihazı next star mı cıkardı bu cihaz hangi fırmanın ilk kez burda gordum bu cihazli çok kaliteli bir cihaza benzıyormuş
Tik-tok geldi iyileştirmeler geldi internet üzerinden güncellemer kısmından günlük softcam güncelliyebilirsinizmerhaba, bu cihazda softcam ineternet üzerinden güncelleniyor mu veya pc ile bağlanarak ? cihaza 16/9/2022 son yazılım gelmiş bu yazılımda açılan kanallarda bir değişiklik var mı veya bir artısı var mı yazılımın özelliği ?
son 8 kasım yazılımını yüklediniz mi sky de ve özellikle sky italya açık olduğu belirtiliyor doğru muTik-tok geldi iyileştirmeler geldi internet üzerinden güncellemer kısmından günlük softcam güncelliyebilirsiniz
son 8 kasım yazılımını yüklediniz mi sky de ve özellikle sky italya açık olduğu belirtiliyor doğru mu
Bu yazılım sorunlu xtreamda katagori kısmı kaybolmuş ForeverPro139 oldu skyda bir gelişme yok şu anda eski yazılıma geri döndüm.son 8 kasım yazılımını yüklediniz mi sky de ve özellikle sky italya açık olduğu belirtiliyor doğru mu
şimşek59 bugün 1.09.24426(1 36 I:0 1) blue yazılım geldi cihaza yükledim ForeverPro140 oldu xtream menüsü geldi sky ları açıyor yazılımla herşey güzel olmuş.
merhaba sayın OCTAVİA1, 18 kasım yazılımından sonra 25 kasım da da son yazılım verilmiş bunu denediniz mi değişen birşey var mı 25 kasım yazılımında veya sorunlu bişey var mı ? yazılım atmadan önce kanal listesini usb flash belleğe yedek alıyorum sonra yeni yazılımı atıp cihazı fabrika ayarlarına çeviriyorum sonra yedek aldığım kanal listesini cihaza atmak istediğimde hata veriyor kanal listesini atamıyorum , bu cihazda yeni yazılım yükledikten sonra farbrika ayarlarına dönmek zorunlumudur ? siz yazılım attıktan sonra fabrika ayarlarına dönmeden mi önce kanal listesini usb den yüklüyorsunuz sonra mı fabrika ayarlarına dönüyorsunuz ? teşekkürler
bugün 1.09.24450 yazılırmerhaba sayın OCTAVİA1, 18 kasım yazılımından sonra 25 kasım da da son yazılım verilmiş bunu denediniz mi değişen birşey var mı 25 kasım yazılımında veya sorunlu bişey var mı ? yazılım atmadan önce kanal listesini usb flash belleğe yedek alıyorum sonra yeni yazılımı atıp cihazı fabrika ayarlarına çeviriyorum sonra yedek aldığım kanal listesini cihaza atmak istediğimde hata veriyor kanal listesini atamıyorum , bu cihazda yeni yazılım yükledikten sonra farbrika ayarlarına dönmek zorunlumudur ? siz yazılım attıktan sonra fabrika ayarlarına dönmeden mi önce kanal listesini usb den yüklüyorsunuz sonra mı fabrika ayarlarına dönüyorsunuz ? teşekkürler
bu cihaz next star son cıkardıgı android cihazi mi bilgi verirseniz seviniriz hocam
merhaba sayın OCTAVİA1, 18 kasım yazılımından sonra 25 kasım da da son yazılım verilmiş bunu denediniz mi değişen birşey var mı 25 kasım yazılımında veya sorunlu bişey var mı ? yazılım atmadan önce kanal listesini usb flash belleğe yedek alıyorum sonra yeni yazılımı atıp cihazı fabrika ayarlarına çeviriyorum sonra yedek aldığım kanal listesini cihaza atmak istediğimde hata veriyor kanal listesini atamıyorum , bu cihazda yeni yazılım yükledikten sonra farbrika ayarlarına dönmek zorunlumudur ? siz yazılım attıktan sonra fabrika ayarlarına dönmeden mi önce kanal listesini usb den yüklüyorsunuz sonra mı fabrika ayarlarına dönüyorsunuz ? teşekkürler
Merhaba sayın şimşek59 24 kasım 1.09.24450(1 36 I:0 1) yazılım versiyonunu ilk verildiği gün yükledim önceki yazılıma göre hiçbir değişiklik görmedim cihazda iyileştirme yapıldığı bildirildi kendim kanal listemi usb de yedek duruyor her ihtimale karşı fakat yazılımı veren şirket yazılım yüklendikten sonra fabrika ayarı yapın eski kanal listesiyle durmasın uyduların kanal listesini yeniden tarayın istiyor bende 5 tane uydu var tek tek tarayıp düzenlemek bilidiği gibi çok zaman ister hiç şimdiye kadar yapmadım yazılımi yükledim cihaz üzerindeki kanal listemle devam ettim hiçbir sıkıntı yaşamadım herhangi bir sıkıntı olursa o zaman fabrika ayarı ve yeniden tararım.
merhaba apollo bölümüne ve oradan mylink bölümüne giriyorum iptv usb den yükle seçeneği var kırmızı tuşa basıp yüklüyorum ama sadece tv kanalları çıkıyor bölüm bölüm spor kanalları ulusal kanallar gibi fakat film dizi bölümleri çıkmıyor neden olabilir ben yeni aldığım iptv yi yüklemeye çalışıyorum diğer xtream gibi bölümlere yüklemiyorum çünkü kumandayla girmem gerekiyor ve kumandanın nedense sıfır tuşu basmıyor o yüzden iptv giremiyorum kumanda ile