Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Cihazda tandberg yazılım yoktur. Pawervu keyler auto olarak günceller kanal üzerinde bir süre beklemeniz gerekebilir. Menü/Cam Ayarları/Ca key düzenleme/kumanda tusundan 2 ye basarsanız internetten biss keyleri günceller. Menü/Cam Ayarları/MVcam üzerinden sag yön tusujla oscam secerseniz. yukarıda verilen softcam keyleri oscam softcam bölümüne eklerseniz verilen keylerin açtığı kanalları izlersiniz.Selamlar bu cihazda softcam ve keyler internetten güncellenmiyor mu ? Usb ile mi atmak gerekiyor PowerVu, Tandberg ve Biss kanalları izlemek için??
Üstadım selam sonunda V8 olan modelini aldım ama bir sorunum var D-Smart kartımı takıyorum bazı kanallar açılıyor ama çoğunluğu açılmıyor, çözümü hakkında bilginiz var mı? Sinyal yenileme vs herşeyi yaptım ama olmuyor!
Cihazın kendi free iptv kanalları içinde sadece yerli ulusal kanallar var? Bu işte bir terslik var gibi?
Forumlarda ve videolarda Fransa Almanya Hollanda gibi ülkelerin kanalları var görünüyor?
Nasıl yani siz ne bekliyordunuzki.? .
Bahsettiğim kanallar bugün free iptv ye kendiliğinden eklenmiş...Nasıl yani siz ne bekliyordunuzki.? .
Nerdeyse bir aydır gidip geliyor bayağı düzensizleşti. Bende free IPTV vodları yine yaklasık bir aydır hiç açılmıyor.Bahsettiğim kanallar bugün free iptv ye kendiliğinden eklenmiş...
Teşekürler ustam Hiremcomu var sizde Arnixmi yenimi aldınız Tavsiye edermisiniz.Evet var
istediğin gibi düzenlersin
Benim bilgisayarım olmadığı halde tlf düzenleme yapabiliyorum
Oscam ın bu yönü güzel
SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekürler ustam Hiremcomu var sizde Arnixmi yenimi aldınız Tavsiye edermisiniz.
Arnix kullanıyorum.Teşekürler ustam Hiremcomu var sizde Arnixmi yenimi aldınız Tavsiye edermisiniz.
Haydar hocam ve musa hocam gt turbo ıptv cihazım geldi biraz biraz (cccam serverları ve userıptvmi ekledim)ugraştırıyor.bir konu danışacagım m3u nasıl ekleyecegim.
xtreama girdim(http:adres: port/) baglanmadı m3u ekleye basıncada hata veriyor.
teşekkürler.