Cihazda power vu desteği varmı Haydar hocam.? 5' ve thor'daki kanalları aciyor mu?
Evet cihazda Powervu desteği vardır gerek 5 derece Sirius gereksede 1 Thor uydusu çalışmaktadır....
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Cihazda power vu desteği varmı Haydar hocam.? 5' ve thor'daki kanalları aciyor mu?
Hocam hiremco nun da aynı modelı var ikisi arasında fark varmı yoksa eğer hiremcıo almak daha mantıklı mı hem bilinmiş var ka hem servis hem yazılım olarakEvet cihazda Powervu desteği vardır gerek 5 derece Sirius gereksede 1 Thor uydusu çalışmaktadır....
Hocam hiremco nun da aynı modelı var ikisi arasında fark varmı yoksa eğer hiremcıo almak daha mantıklı mı hem bilinmiş var ka hem servis hem yazılım olarak
İyi günler Haydar1966 üstat. Ben de bu cihazdan aldım. Cihaz gayet güzel yeterli, kullanımı kolay. Stalker uygulaması çok iyi. Cihaz, hangi wifi adaptörünü destekliyor, tangberg şifreleme sistemini çözüyor mu acaba. Cam bölümünde bis ve powervu şifreleme sistem keyleri var internetten güncellemesi de var. Tangberg yok ya da ben bulamadım. 53 70 ve 76 01 cipli iki wifi adaptörle internete bağlanmaya çalıştım başarılı olamadım. ip tv bölümünde +18 uygulamalardan birini açmıyor. Çalışma mı var dns mi değiştirmemiz gerekiyor. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
haydar1966 hocam, Musa24 kardeşim cevaplar için teşekkürler. wifi adaptörle yine bağlanamadım. wifi alan genişletici ile kabloluya çevirip bağlandım. Webtv bölümünde enson kategoride veri alınıyor diyor ama birşey gelmiyor. Kumandanın ençok kullanılan tuşları çok altlarda olması kullanımda biraz yoracak gibi. Sanırım ileriki gliştirmelerde cihaz daha da güzel olacak.
Oscamm next 2000 machine yapip csat paketini acsaa iyi olur haydar hocam
1-bu ürünün yenisi çıkacakmış,nezaman çıkacak bilgisi olan varmı
2-4k h265 video oynatıyormu bu ürün
3-1 yıl verdikleri iptv yi süre bitince uzatma şansımız varmı
4-içindeki turvod gibi eklentilerdemi 1 yıllık
5-Hiremco nun resmi forumu falan varmı
6-hdd deki filmleri oynatırken,diyelimki film bitti otomatik olarak bir alttaki filmden oynatmaya devam ediyormu,film bitince duruyormu
7-sanal kumanda özelliği varmı