Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Cihaz herşeyiyle satışa hazırsa, niye 4 ay daha beklenir ki.
bir eleştirimde 100 tl lik adi çin malı telefonda bile wifi varken neden böyle cihazlara wifi adapte edilmezki oda ayrı bi ticaret kapısı okadar çokmu pahalıkı bu adptör cihaza montajlamıyorsunuz cihaza ver 219tl -+ 40 tl de ver aparata oh negüzel valla
Cihazda RJ45 ethernet girişi var wifi kullanmak zorunda değilsiniz.bir eleştirimde 100 tl lik adi çin malı telefonda bile wifi varken neden böyle cihazlara wifi adapte edilmezki oda ayrı bi ticaret kapısı okadar çokmu pahalıkı bu adptör cihaza montajlamıyorsunuz cihaza ver 219tl -+ 40 tl de ver aparata oh negüzel valla
dost acı söyler bende eleştireyim bir zamanlar efsane rüya diye millete çaktıkları cihaza bakın hep ali işlemcili 18500 hd pulus gibi veya digerleri sonra çıkıp diyorlarki ali işlemcide iptv zaten düzgün çaılişmiyor bu ne perhjiz bune lahana turşusu bile bile aynı işlemci ile devam ediliyor sonra çıkıp biz hata yaptık diyeceksiniz olan para verip alan millete olacak en kralı olsa bile ali işlemcilimi bende degeri çöptür diyecegim odur alacak arkadaşlarada tavsiyem bir müddet bekleyin gelen yorumları kulak ardı etmeyin saygılar
ne demişer dost acı söyler
Cihazda RJ45 ethernet girişi var wifi kullanmak zorunda değilsiniz.
Mini cihazlarda bana çok mantıklı gelmiyor dahili wifi, zaten harici wifi performansınıda beğenmiyorum ben (hiç bir cihazda beğenmiyorum yani)kopma sorunları sinyal sorunları algılama sorunları wifi aparatın ısınma sorunları gibi bir çok olası sorun oluyor birde bu cihazlar mecburen elektronik aletlerin tam göbeğinde kullanılıyor bir sürü manyetik alan ve değişik frekans dalgaları çok etkiler, en sağlıklısı kablolu bağlantı benim için.karbon usta kablo sıkıntı kirlilik yapıyor nereden çekeceğinde sorun her taraf kablo mesafede önemli 15 20 metre kablo çekmek gerek veya daha uzun cihaza gömülü olsa artı kablo bağlama alternatifide olsa daha güzel olmazmı isteyen kablolu isteyen wifi ile kullansa ayrı satılacağına cihaza entegre edilse iyi olmazmı
Mini cihazlarda bana çok mantıklı gelmiyor dahili wifi, zaten harici wifi performansınıda beğenmiyorum ben (hiç bir cihazda beğenmiyorum yani)kopma sorunları sinyal sorunları algılama sorunları wifi aparatın ısınma sorunları gibi bir çok olası sorun oluyor birde bu cihazlar mecburen elektronik aletlerin tam göbeğinde kullanılıyor bir sürü manyetik alan ve değişik frekans dalgaları çok etkiler, en sağlıklısı kablolu bağlantı benim için.
Cihazda RJ45 ethernet girişi var wifi kullanmak zorunda değilsiniz.