Next Whatsapp Destek Hattı
Cihazınıza gelmesini istediğiniz özellikleri next whatsapp destek hattına yazabilirsiniz. Whatsapp destek hattı
www.next.web.tr
Kemal beye yaz servise yolla kontrol ederler
Sitemize üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Uzun bir aradan sonra next aldım. İçerisinde çok şey varmış gibi görünüp de, kullanıcıdan kaynaklı kullanılamıyor durumu değişmemiş.Yurtdışı satıyor sadece IRAK mac adresi ile etkinleştiriyorlar ama farklı ülkede çalışmıyor sadece irakta kullaniliyor
Ali bey ustam kullanma klavuzunda da o şekilde yazıyor,çok kere denedim olmuyor.Bir püf noktası var ama bulamadım.Uğraşmaya devam.Olmaz sa en son favori listesi olarak yapacağım.Menu kurulum kanal duzenleme yesil ile sec isaretle inf+ ile istegin yere git tasi nolar degismez ama..
TKGS açık gibi duruyor. Kapatırsanız liste düzenlenir.Ali bey ustam kullanma klavuzunda da o şekilde yazıyor,çok kere denedim olmuyor.Bir püf noktası var ama bulamadım.Uğraşmaya devam.Olmaz sa en son favori listesi olarak yapacağım.
TKGS açık gibi duruyor. Kapatırsanız liste düzenlenir.
Merhaba arkadaşlar.Ben de iyice araştırdıktan sonra geçen Perşembe internet üzerinden sipariş verdim, dün sabah Next İnnova 4k uydu cihazını teslim aldım.2 gündür inceleme ve deneme yanılma yöntemiyle ve buradan öğrendiklerimle cihazı çözmeye çalışıyorum.Şu an kanal sıralamasını bir türlü yapamadım,önceki cihazım Machina 3d süperde kanal taşıma çok kolaydı,bu cihazda biraz zor gibi duruyor.Bilen bir arkadaş anlatırsa sevinirim.İyi günler.
Teşekkür ederim bu şekilde deneyeyim bakalım.Merhaba,
Ben kanal sıralamasını Kumanda OK -> Mavi tuş (3 sütun liste) -> Sarı tuş (Taşı) ile toplu ya da tek tek yapıyorum. Daha pratik oluyor benim için.
TKGS açık gibi duruyor. Kapatırsanız liste düzenlenir.