arkadaşlar cihazı dün aldım 3-4 saat sagını solunu araştırma vaktim oldu. öncelikle cihazın dış görünümü cok şık olmuş. kumanda iki adet onlarda güzel fakat tuşlar biraz sert parmak acıtıyor zamanla alışacagız. ayrıca kumanda kullanırken o eski cihazlardaki gibi cok seri hareket yapamıyoruz biraz tane tane basmak lazım tuşlara. hdmi kablosu cok kısa 50 - 60 cm civarında. en azından benim tv ile receiver arası için biraz kısa geldi. 32 inç sony brava lcd televizyonum var. her kanal değişiminde ve bellil aralıklarla ekran 1080p uyarısı yapıyordu bu yüzden kanal gecişi 7-8 saniye falan sürüyordu, 2 saat ugrastım sonunda hallettim. çözüm olarak görüntü ayarlarından 1080p 50 hertz i sectim (cihaz geldiğinde 1080p 60 hertz secili idi) ve kanal ayarlarından kanal gecişini siyah ekran değil de donarak seçeneğini seçtim düzeldi. şuanda cihaz güzel çalışıyor ve kanal geçişi 1 saniyeden daha kısa sürüyor. ikinci bir problem olarak görüntü arada pembeleşiyor arada düzeliyor onuda hdmi kablosunu tam otutturamadık diye düşünüyorum bu akşamda onu halletmeye çalışıcam.
içerik olarak kodi var en iyi uygulama bu bence ayrıca next iptv uygulaması, vod uygulaması, miracast var. cihaz bildiğimiz andriod telefondan cok farklı değil. hepsini denedim çalışıyor. prformans fiyat açısından bence alınabilir bir cihaz. next firması yeni yazlımlarla desteklerse eger standart bir kullanıcı için gereken cevabı veriyor.
içerik olarak kodi var en iyi uygulama bu bence ayrıca next iptv uygulaması, vod uygulaması, miracast var. cihaz bildiğimiz andriod telefondan cok farklı değil. hepsini denedim çalışıyor. prformans fiyat açısından bence alınabilir bir cihaz. next firması yeni yazlımlarla desteklerse eger standart bir kullanıcı için gereken cevabı veriyor.