Yeni Türkiyenin Malatyasına Yeni Uydu Kanalı Yakışır
Malatyamızın kanalı ERTV daha önceki yayın dönemlerinde yaptığı dopdolu programlarla 20 yılı geride bıraktı. Bu 20 yıllık süre zarfında büyük projelere büyük haberlere imza atarak Malatyanın adeta özgür sesi oldu. Bu yazıyı yazmaya başlarken bir müjdeyi sizinle paylaşmak istedim. ERTV şubat ayıyla beraber artık uydu yayınında olacak. ERTVnin uydu yayınına çıkması Malatya için büyük bir projedir.
Bu proje hiç şüphesiz Malatyada 2015te yapılmış en iyi projelerden biri olarak tarihe geçecek. Uydu yayını ile birlikte yerelde sıkışmış Malatya güçlü televizyon kanalı ERTV ile evrensele hitap edecek ve bende buna inanıyorum. ERTV uydu yayınına başladığı ilk günden itibaren temel misyonunu bütün Türkiyeyi kucaklayacak bir yürüyüş gerçekleştiren ve çizgisi sağlam bir televizyon kanalı olarak hedefliyor. Malatya için elini böylesine bir taşın altına koyan başta ERTV Yönetim Kuruluna, Yöneticilerine ve Çalışanlarına şahsım adına ayrıca teşekkür ediyorum.
Büyükşehirlerin Marka şehir olma yolundaki adımlarından biri de o şehirdeki güçlü medyadır. Güçlü medya o şehri ulusal çapta saygın bir konuma getirir. İşte ERTVde uydu yayını için 2015i seçti. Çünkü artık Malatya büyükşehirdi ve ERTVde uydu yayını için fiziki alt yapısının büyük bir kısmını tamamlamış durumdaydı. Güçlü bir takım, güçlü bir kadro, güçlü bir kurum kültürü ve kurumsallaşmış bir televizyon kanalı geleceğe sağlam adımlar atar. İşte ERTV ve çalışanları bu felsefeyi iyi bir şekilde içselleştirmişti ve büyükşehir statüsüne kavuşmuş bir şehre böyle bir televizyon kanalı yakışıyordu.
2015 GENEL SEÇİMLERİ MALATYA İÇİN DÖNÜM NOKTASI
2015in Haziran ayında yapılacak Genel Seçimler için parti kulislerinden aday adaylıkları isimleri basına yavaş yavaş sızmaya başlıyor. Siyasi arenaya çıkmak isteyen Milletvekili adayları için öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Malatyanın aydınlık yarınlarını düşünmek istiyorsanız ve vatandaşın gönlünde taht kurmak istiyorsanız eğer; vatandaş ile aranızda duygusal bir bağ oluşturmak zorundasınız. Bu başarıyı da profesyonel bir seçim kampanyası ile yakalayabilirsiniz. Seçim kampanyanız uzman reklamcıların ellerinde işlenecek ve vatandaş ile aday arasında sağlıklı bir iletişim gerçekleştirilmiş olacak. Kendi kişisel başarınızı ancak bu şekilde tesis etmiş olacaksınız.
Bizimle çalışmak isteyen milletvekili adaylarımızla bu başarıyı yakalamak için güçlü bir ekip ve alanında uzman kadromuzla gereken bütün süreçleri en ince ayrıntısına kadar analiz edeceğiz ve takip edeceğiz. Daha önce Türkiyede ve Malatyada yapılmış başarılı seçim kampanyaları tek tek inceledik, bunun yanında başarısız olanları da inceledik. Hatasız, eksiksiz ve profesyonel bir seçim kampanyasıyla Malatya en güçlü isimlerle yola devam edecek. Bunu en az bizim kadar adayların da bilmesinde, kendileri için faydalı olacağını bilmelerini istiyorum.
ERTVnin uydu yayınına başlaması da bana göre Malatya ve Milletvekili adayları için bir dönüm noktası olacak. Çünkü seçim atmosferinde adaylarımız sesini daha çok seçmene duyurabilme fırsatı yakalayacak.